sorry na off-u!
mene zanima ako mozda znas cca koja dizna bi isla na dell 21 BD sa double layerom? (MHR replica + nardo vjerovatno)
nekih 100 bi bila ok?
kad sam jednom u životu vozio gljivu malossi E5, a to je bilo jako davno poštelao sam dellorto 19 izvrsno sa gljivom na diznu 102, meni je tako odgovaralo na 100 se malo gušio na krajnoj i boja sviječice na 4/4 gasa niej bila baš kako spada. Znači bila je 102.
SAmo znaj da je svaki fergazer drugačiji, makar je isti, zapravo ne fergazer koliko setup skutera! Velilčina gljive, protok kroz nju bla bla. Jer Malossi E5 je dosta mala gljiva za razliku od S6 DL.
Sad ti imaš 21 mm karb, možda bi ti trebala i nešto veca dizna. Ali najbolje se držati brojeva između 100 i 110 možda i malo više.
Jer ovisi i o vremenskim uvijetima, i nadmorskoj visini pogotovo jer su gljive dost osjetljive, makar mi neživimo u krajevima di je razlika 600 m, ali ako želiš finese onda se i to treba gledati.
NA kraju ti skut ide drugačije ujutor/popodne/Naveečr
Ja bi prvo stavio 110 pa probao, bolje možda preveliku stavljati nego premalu pa gledat kak ludo ide. onda zacvika i eto, kratko je trajalo.
ali i pralas je rekao sve kak ide ukratko