Ovako,
danas idem sa faksa sav zadovoljan doma i zove me sestra te veli da se je skuter slušil sa nogara, i da je oguljen sa ljeve strane! Meni mrak padne na oči i nemrem shvatiti kak je mogel pasti sa bočne nogare a tjedan dana ga nisam pipnul i niš mu nije bilo
!
Dođem doma i imam kaj za videti, na ljevoj strani je suvozačev nogar oguljen, ona bočna plastika kod suvozačevog sjedala, prednji blatobran(malo) i ona plastika kod nogu ispod volana je skočila van(no nije puklo niš, sve je vračeno natrag) i također se ogulila!
A na rano proljeće sam sve saniral i na friško ga pošprica, i bil je ok, no sad je opet sjeban, i ne da mi se više popravljat iz više razloga:
-original naljepnice dobivaju oštre rubove i počinju se odljepljivat a i gube boju, pa više nisu onak ljepe
- po metalik plavoj farbi ima dosta sitnih ogrebotinica a sad jooš i ovo
-ima par mjesta gdje bi se trebalo pokitat, jako sitno par milimetara ali ima....
E to se sad nakupilo i ne da mi se više krpat, a također popravljat na metalik plavij nemrem pošto nemrem naći takvu boju, jednostavno di got sam pital niko nemre napraviti identičnu! Pa ako od vas neko zna koja je to boja i jel se more di kupiti nek javi!
Eto nadam se da se kolega neće ljutit kaj sam uzel njegove slike kao primjer, jer ovo mi je prvi izbor, samo kaj bu moj imal žuti uzorak. Uzorak bu bil na felgama i ona prednja maska kilera, koja je i ljevana žuta...
Pa vas molim da date svoje komentare na ovo kaj mislim napraviti!
A sa tehničke strane me zanima kaj se tiče ofarbanih plastika, kako njih prefarbati? Ove masne crne plastike sam več pofarbal i znam da ide primer+šprickit pa onda špricanje na dvije ruke! Ali ne znam kak da obradim ove plastike koje su več ofarbane, jel da ih samo malo pobrusim i pokitam te rupice i ogrebotinice i mogu špricat ili isto treba nekaj posebno?
Te ak slučajno ide u crnu, jel trebam opet kaj plačat na tehničkom da mi promjene boju u knjižici...ne kužim se baš u to...
Hvala!