Ja ne znam oko cega vi radite problem? Postoje vise institucije u RH koje se bave takvima, a doba Matije Gupca i javnog linca i kaznjavanja je davno proslo.
Razlog zasto ja dolazim na forum je samo oglasnik, i to je jedina stvar koja funkcionira. Jer filizofije i 1000 puta ponovljene teme, su vec dosadne, ali idu u statistiku koja ide u korist foruma.
Lako je vama svima pricati treba ovo treba ono, ne znam jeste li ikad bili vlasnik foruma, ali cilj foruma je skupiti sto vise posjeta. Sa strozijim pravilima i zakljucavanjem djelova foruma za neregistrirane samo se smanjuje ukupan broj korisnika, a time reklame manje vrede i manji su prihodi. Ali nema veze, ionako to neki nece shvatiti.
Sad tko je sta ukrao, kome, kada i gdje, ja nemam pojma. Ali toga ce uvijek biti ...
I da sad skratim, kupovina dijelova nije obavezna, svaki kupac odlucuje sta ce kupiti, na osnovu financija, a neki kupuju i na osnovu morala, jer vidim da je nekima problem u tome sto je preniska cijena. A od svih tih silnih postenjacina je takva guzva u ducanu s djelovima da sam rolice od 12,5 grama cekao 3 sata u redu na kisi.