Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha Aerox - serijski karburator, potrošnja pitanja

<< < (10/16) > >>

mamca2:
ja sad imam trophy .Novi runner sa auspuhom ide jace nego minarelli ali kad se ispuh zaobli i stavi 17.5 stvari se mjenjaju a i sa topovim variom ima prejebenu krajnju a ti ak vjerujes dobro ak ne opet dobro

Santa_Kloz:

--- Citat: Kamba - 13 Lipanj, 2011, 21:15:19 ---..slušaj me,neki dan sam stvaio na Roxa Trophy i 17.5 karb sa Piaggia i po cageru ide do te lampice.....tako da molim te da mi ne prodaješ te faking fore nego mi stavi video da ja to vidim....a ja ču tebi stavit vido kako moj Runner ide 93 po satu....a to bi na Roxu otprilike bilo 105 po satu,a to je baš kod te lampice,mjerili smo s Powerom... ::) ::)

--- Kraj citata ---

potvrđujem priču o roxu, ZX-u i lampici iz vlastitog iskustva. to je cca isto ko i tvojih 93 na runneru. aerox je uvijek imao jači start s mjesta od runnera, u krajnjoj su tu negdje. problem je u tome što runner ode između 40 i 60 gdje minarelli ima "rupu", doduše da se i to rješiti  :binkybaby:

Kamba:
Pusti priče,uzmi kameru!

ludi dragster:
Moja area:polini sport,dell 19dizna 84 na airbox,zx Leo(164 km sa 85 kuna goriva 100 oktana-znaci oko 8 litara u tanku!)pa izracunaj da je to nekih 5.3, 5.4 litre konstantnog fullgasa!

danc00:
Aerox serijala je brži(ubrzanje) od NRG-a, znam jer kad sam kupil Aeroxa, frend me je dofural u salon sa NRG-om po njega i išli natrag i nije mi niš mogel do 80-85 po satu ali tu je bil kraj za Aeroxa dok je NRG nastavil dalje...

Pošto imaju dulju getribu brže i idu, to je logički, sad da je on imal ZX-a možda bi bio i brži  :dontknow: ali serijala vs serijala Aerox je bio brži do 80-85, dalje je bio NRG  :icon_thumright:

Makar sam vozil serijalu Runnera od frenda, ona replica neka, piše 1 na njemu i ima malossi naljpnuice, uf taj runer ko serijala je išel ko mutaf i bio je brži od Aeroxa, no za ubrzanje ne znam baš, kasnije mu je puko cilindar pa je neke kemijal i sad nije u voznom stanju pa niš više nemrem zmjerit..ali znam kakav je bil kad je bil nov, sa dvojicom je išel jako dobro !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju