Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha Aerox - serijski karburator, potrošnja pitanja

<< < (9/16) > >>

Kamba:
...kako ide tako i troši.... :dontknow:

...meni Runner uzme 4 litre na 100 km,al nađi mi Roxa sa ZX-om koji če me prestić..... ::) ::)

mamca2:
rox sa 17.5 frgom topovim variom i zx jede runnere i nrg al mora biti 17.5 jer sa 12 nejde nikako

Kamba:

--- Citat: mamca2 - 13 Lipanj, 2011, 21:07:16 ---rox sa 17.5 frgom topovim variom i zx jede runnere i nrg al mora biti 17.5 jer sa 12 nejde nikako

--- Kraj citata ---

...jea right.....dovezi jednog Roxa koji po Runnerovom satu ide 93.....serijala naravno sa spuhom i variom..... :laughing7: :laughing7:

mamca2:
istina je da runer sa auspuhom ide jace od roxa al kad se stavi 17.5 preporodi se.Moj je imao topov vario, rr i 17.5 i po cageru je iso tano dole do lampice za temperaturu

Kamba:

--- Citat: mamca2 - 13 Lipanj, 2011, 21:12:55 ---istina je da runer sa auspuhom ide jace od roxa al kad se stavi 17.5 preporodi se.Moj je imao topov vario, rr i 17.5 i po cageru je iso tano dole do lampice za temperaturu

--- Kraj citata ---

..slušaj me,neki dan sam stvaio na Roxa Trophy i 17.5 karb sa Piaggia i po cageru ide do te lampice.....tako da molim te da mi ne prodaješ te faking fore nego mi stavi video da ja to vidim....a ja ču tebi stavit vido kako moj Runner ide 93 po satu....a to bi na Roxu otprilike bilo 105 po satu,a to je baš kod te lampice,mjerili smo s Powerom... ::) ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju