Tehnički kutak > Tuning skutera
prednji disk
dejvid:
--- Citat: black-rox - 30 Siječanj, 2008, 22:21:47 ---
--- Citat: KicHo7 - 30 Siječanj, 2008, 22:18:29 ---brembo...probat ces mog aeroxa sa brembo sistemom i carbon lorraine plocicama sta radi :laughing7:
--- Kraj citata ---
Istina brembo je super bolje koči na aeroxu jedan disk nego na derbiu dva i kad na derbiu kočiš imaš osjećaj da će se raspast cilindar i kliješta najveće smeće od kočnica koje se ugrađuje na skutere AJP :angry7:
--- Kraj citata ---
Još nisam čuo da netko tako priča o radijalnim kočnicama na derbiju. Svi su do sada pričali sve najljepše o nijima, velika razlika, revolucija kod skutera i slične hvalospjeve. A što će drugo reći kada ih očito uvoznik plaća da to napišu.
gozz:
Inače, malo off topic, ali bubanj kočnice se daju fino "ugoditi" da koče čisto pristojno, ali je potebno malo pažnje i znanja...
Dio je opisan u di je Agil lijepo postao slike i sve...
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4837.0
Ako se tako napravi, onda mala koči ko velka :glasses9:
Ja sam na Luni imao bubnj zadnju koja je kočila ko da je nije niti bilo, ašpsolutno tvrda i beskorisna...
Rastavio sve, očistio, podmazao ručicu i osovinu, dao jednom majstoru da mi prepravi polugicu da se ne uvija, i montirao sve natrag, i sad koči da može blokirati zadnji na suhom... bez problema...
Ručica je makana i neosjetljiva radi sajle (hebi ga, sajla ne može komparirati ulju), ali mala koči ko mutava...
replcnt:
u mene je brembo, odično koči
robert:
drnda je postavio jedno pitanje a baš niko mu ne odgovara! ???
ako su na skuteru 12 cola koji veći disk bi na njega išao!
mislim one over size i slično!
280mm
240mm
ili nešto još manje?
gozz:
Pa stanu koji god diskovi dok god pašu šerafi na felgi, a promjer se riješeva distancerom na kočionim čeljustima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju