Tehnički kutak > Tuning skutera
prednji disk
Drnda:
moze li ista vece onda od 220 mm na 12" felge? koliko su te dosle te pakne (jesi jos ista mijenjao osim pakni)
ChRiStIaN:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Siječanj, 2008, 22:31:19 ---moze li ista vece onda od 220 mm na 12" felge? koliko su te dosle te pakne (jesi jos ista mijenjao osim pakni)
--- Kraj citata ---
skupe su...to su ti one carbon lorraine sinter pads...posebne neke, kupljene u Karlovcu al se nerem sjetit imena ducana lol
sam osam to promjenio, disk je u super stanju, nema potrebe, klijesta lol ona su super...sve super ;D
Drnda:
meni je 180mm disk sprijeda , zada je bubanj koji jako slabo koci , a po rucki treba lupat batom da se stisne, valjda ce moci pasati te od bremba za moj diskic, iako i sada dobro koci.
Mr J:
mislim da je suvisno raspravljati o tome, iako ima i drugih manje poznatih firmi koje proizvode kvalitetne kocione dijelove...
Pleteni lajtunzi dosta znace pri visokim temperaturama, isto tako i sastav kocionih plocica, nije sve u celjusti i ulju... i svakako su 2 klipa bolja od jednoga...
P.S. Vezano za AJP imao sam te kocnice na Formuli i mogu reci da sam bio jako zadovoljan, jos je Formula serijski imala pletene lajtunge... :icon_thumright: A skuter iz '98.
igor.sb:
--- Citat: KicHo7 - 30 Siječanj, 2008, 22:38:46 ---
--- Citat: Drnda-1 - 30 Siječanj, 2008, 22:31:19 ---moze li ista vece onda od 220 mm na 12" felge? koliko su te dosle te pakne (jesi jos ista mijenjao osim pakni)
--- Kraj citata ---
skupe su...to su ti one carbon lorraine sinter pads...posebne neke, kupljene u Karlovcu al se nerem sjetit imena ducana lol
sam osam to promjenio, disk je u super stanju, nema potrebe, klijesta lol ona su super...sve super ;D
--- Kraj citata ---
http://www.novema-nova.hr/ ..plocice su 100-120kn
--- Citat: Mr J - 30 Siječanj, 2008, 23:01:21 ---jos je Formula serijski imala pletene lajtunge... :icon_thumright: A skuter iz '98.
--- Kraj citata ---
i giannelli
uuuuuuu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju