Ostalo > Svijet računala i mobitela
FOOTBALL MANAGER 2007
probiker:
Ja sam s Interom iz Zaprešića odigro 6 sezona i osvojio sam sva prvenstva i kupove. Sad sam osvojio kup uefa, i europski super kup. Pobjedio sam Inter 2-0. Najjači sastav mi je: Pletikosa - Joksimović, R. Kovač, Biševac - Srna, Ćirić, Bušić, Jertec, Pienaar - Dabo (33 gola u sezoni), Nikolić (38 golova u sezoni).
Sad igram 7. sezonu i prvi sam s 15 pobjeda u 15 nastupa i bježim hajduku 14 bodova. Imam +53 gola iz 15 utakmica.
By the way igram 2006 FM. Imam i novi, al mi se više neda igrat od početka
Molim mišljenje.....
john_wayne:
--- Citat: probiker - 02 Veljača, 2007, 16:43:16 ---Ja sam s Interom iz Zaprešića odigro 6 sezona i osvojio sam sva prvenstva i kupove. Sad sam osvojio kup uefa, i europski super kup. Pobjedio sam Inter 2-0. Najjači sastav mi je: Pletikosa - Joksimović, R. Kovač, Biševac - Srna, Ćirić, Bušić, Jertec, Pienaar - Dabo (33 gola u sezoni), Nikolić (38 golova u sezoni).
Sad igram 7. sezonu i prvi sam s 15 pobjeda u 15 nastupa i bježim hajduku 14 bodova. Imam +53 gola iz 15 utakmica.
By the way igram 2006 FM. Imam i novi, al mi se više neda igrat od početka
Molim mišljenje.....
--- Kraj citata ---
u FM07 je ful teško dopeljat igrače tipa srna pletikosa... jednostavno ti ne žele doći u klub. možeš imat para ko blata, ali ako ti klub ima slab rejting, ništa od toga....
probiker:
Kad sam kreno igrat fm2006, Inter je bio negdje 250 na rejting listi. Sad sam nakon 6 sezona, 29 NA REJTINGU!!!!!!!!!!
Jedno vrijeme sam imo budžet od nekih 90 milijuna kuna. Tad sam bio jednog kolumbijca (Walter Restrepo) prodo za 20 milja kuna i još jednog argentinca (Oscar Trejo) prodo za 25 milja. I onda sam kupio Pletikosu i Srnu iz Šahtara. Svakog sam platio po 55 milja kuna. To sam ja nazvo dobrim biznisom. Srna mi je gotovo svaku utakmicu imo ocjenu 9.
A u ovom novom menadžeru je stvarno teško nekog dovest, bio sam ga probo igrat, pa sam se vratio na 2006
enigma:
novi je potpuno realan...jako je teško dovesti velika imena u male klubove...
ali ima zaista jako puno mladih i jeftinih igrača koji će doć u bilo koji klub a izvrsni su...
evo nekih: freddy adu(AMLC), shermann cardenas(AMRC), eduardo ratinho (DR),marcelo (DWBL -19 god, flumiense, bra), oscar ustari (GK), billy jones (DRLC, MC), vitti (SC), obinna (SC), modric (AMRLC),
s ovim igračima nikad ne možete pogrješiti
s bilo kojim klubom da igram uvijek ih kupim i ne potrošim više od 15 M FUNTI a isplate se odmah prve sezone...
uživajte... :icon_thumright:
probiker:
A jesi dobar, odakle mom interu 15 milja funti???
by the way, imam Oscara Ustaria. Trenutno je na posudbi u Santosu
Ja sad tražim sve mlade (do 21 godinu). I sad sam našo rumunja (Sorin Stoica). ima 21 godinu i sve su mu ocjene između 17 i 20. igra lijevog beka. kad sam ga doveo, Sevilla, Zaragoza, Atletico M., Bayer,HSV,Ajax i PSV su ga tražili na posudbu. Otišo je u Bayer. I kad se vrati, onda će mi igrat umjesto Joksimovića koji će onda imat 31 god.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju