Ostalo > Svijet računala i mobitela

FOOTBALL MANAGER 2007

<< < (3/4) > >>

enigma:

--- Citat: probiker - 05 Veljača, 2007, 20:12:35 ---A jesi dobar, odakle mom interu 15 milja funti???
by the way, imam Oscara Ustaria. Trenutno je na posudbi u Santosu
Ja sad tražim sve mlade (do 21 godinu). I sad sam našo rumunja (Sorin Stoica). ima 21 godinu i sve su mu ocjene između 17 i 20. igra lijevog beka. kad sam ga doveo, Sevilla, Zaragoza, Atletico M., Bayer,HSV,Ajax i PSV su ga tražili na posudbu. Otišo je u Bayer. I kad se vrati, onda će mi igrat umjesto Joksimovića koji će onda imat 31 god.

--- Kraj citata ---

pa ako si sve osvojio valjda i imaš neku pinku... :laughing7:

probiker:
Jebiga frende, kad puno para trošim na plaće. A i klub je u financijskim sranjima. Puno para ode na plaću pa mi nedaju nešt posebno za transfere. Dobijem oko 3 milje eura maksimum

enigma:
odi u editor pa pogledaj potencijale jeftinih igrača...

btw. jeli itko koristio editor???

ja jesam nešto ali u igrici mi nije radio...kakva su vaša iskustva?

probiker:
kad koristiš editor, onda moraš krenut igrat od početka. jer onda igraš s promijenjenom bazom podataka. ja sam skinuo trainer za fm2007. dobijem milijardu funti. e ali nemam ti pojma kak se taj trainer koristi. jel ima ko kakav trainer za 2006 fm??

enigma:
ma znam da treba ispočetka, al kad označim bazu koju sam krerao on je ne povuče nego je nekako odznači...i nastavi pravit igru po default bazi...poznato?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju