Ne razumijem. Zašto nemaš retorivizore? Jer si onda uber cool, jer ti scoot ide bar 40 km/h brže? Mašala! Normalo da će te zaustaviti jer nemaš tehnički ispravno vozilo. I što, bježat ćeš policiji? Krasno! I po čemu si onda bolji od tog roma???
Nemam retrovizore jer mi smetaju kada prolazim kroz guzvu,a i iskreno,ruzni su mi,a i tako im ne vjerujem pa se svako malo okrecem. Nisam nadobudbi mulac i ne nabirem brzinu malosi naljepnicama. Imam dobar skuteric,samo eto nisam otvorio garazu,jer ne radim skuteric za druge nego za sebe,a vjerujem da je među jacima na forumu (to je također nebitno).
Od roma sam bolji zato sto ne visim po zatvorima,drzim se u okvirima zakona kako bi cijelom drustvu bilo bolje,pristojan sam prema starijima,djevojkama otvaram vrata,pustam ljude preko pjesackih prijelaza,vrlo cesto rado ustupim red ljudima kojima se vise zuri da obave nesto. pristojan sam prema policajcima,ali ne i oni prema meni. I naravno da im ne bjezim i ne glupiram se,nego jednostavno ne volim njihovo bahato i nekulturno ponasanje,jer time ne zasluzuju moje postovanje. I volim sve sto vole mladi. Nisam glupi balavac koji se glupira gdje stigne da bi ispao frajer,nego jednostavno gledam drugu stranu medalje,i cinjenica je kako su si neki policajci uzeli previse maha i ponasaju se kao huligani,a ne kao oni koji bi nas građane trebali stititi. I isto tako,zamaraju se mojim retrovizorima,dok mnogim drugima nsta ne rade. (i hajde,priznajem da kupujem retrovizore,pa cu staviti samo lijevi,pa da ih to toliko ne bode u oci,jer mi se neda natezati s njima.