Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi Sport 70?!
Rossi:
a koliko bi trosio bez gljive ??isti taj setup?? neda mise prodavat zxa jer sam ga uzeo skoro novog a i da prodam ovdje kod mene u Tuzli necu nigdje naci Nardo ili sta slicno za kupit a da ne pricam od 19 karbu....ni za lijeka...kad stavim to poslije sam ja konto ono ...stavit malossi fly i jos neki dzidza midza kako skupim pare tako....a gljivu bi prvenstveno radi zvuka....koja bi najbolja bila e5 ili ?? i mozel mi ko reci tacno koja dizna ?? da ne uzimam vise brojeva ,neko mi je rekao bez gljive bi trebalo oko 75-80?? ocul pogrijesit ako uzmem 75 bez gljive ili 85 sa gljivom mislim ocel sta smetat kitu?premalo goriva?i koji je kod mene karb serijski na runneru mislim zna dellorto 17.5 ali ima ona oznaka Phbg valjda ili kako vec znam da imaju 2 vrste?? a neda mi se skidat ga sad
p.s :Product code ako moze sa malossi stranice za Malossi Sport 70...hvala
igor.sb:
--- Citat: Rossi - 02 Veljača, 2008, 16:43:04 ---p.s :Product code ako moze sa malossi stranice za Malossi Sport 70...hvala
--- Kraj citata ---
??
http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=5495&cPath=4_15_175_1318
evo ti sa centra link gore ti je kod
Rossi:
hvala....ako neko moze jos samo odgovorit na ostala pitanja ova gore u mom proslom postu.....i jos nesto meni se najvise svidja e13 i e14 gljiva od malossija bil ona mogla na ovaj kit i karb ??
cvele60:
dizna oko 75 bez;a sa gljivom 10 broja veca[otprilike] stim sto se gljiva
malo teza steluje[ako nemas iskustva] :hello:
Rossi:
...jesul rolne 6.1 ok ?? na sport 70?? ili trebaju lakse ,teze??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju