Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi Sport 70?!
Rossi:
ovako znam da ima dosta tema oko ovoga pitanja ...ali reko da i ja otvorim jednu....znaci hocu da uzmem sebi malossi sport 70 za svog runnera ...na njemu su multivar,zx,serijski centralni,i plave opruge uz zx sto sam dobio,i filter zraka stage 6 duble layer...nesto kao red spoonge....rolne 7.2 dok ne dodju 6.1........mene zanima sta mi treba kad ga uzmem....motor ima 9000km ...znaci karb moze 17.5 to znam..koja dizna ??igla na kojem zarezu??jel moze serijeski centralni ili treba drugi ? oprugice na kvacilu ove plave ili druge trebaju ??radilica jel treba druga ?? lezaji ? ili sta vec...eto ako neko ukratko moze napist ....stim da nemam love za bacat ...posto sam sebi ovo uzimam...od onoga sto sam skupio hehe,i gdje najjeftinije i koliko kn u hr koja radnja pomogucnosti da je u Zg ....et thx unaprijed
dino_sk:
u benconyu u zagrebu malossi sport za runnera ti je 1460kn,serijski centralni mos ostavit ili stavit topov ljubicasti,za federe kvacila kupis si pakiranje malossievih(120kn) pa vidis koji ti najbolje pasu,radilicu nemoras mijenjat(tek tamo na 20000km)
lezajeve isto tako,diznu stavis oko 76-80...........cekaj da vidis sta ostli kazu
Rossi:
da ne otvarma novu temu....u zadnje vrijeme sam primjetio da mi u motoru nesto zvecka kad je hladan ??!! znaci kao da nesto ima negdje unutra i zvecka kad je hladan dok kad je vruc nisam primjetio da to zvecka ...i to samo na ler gasu zvecka kao kamencic kakav ,sarafcic ili nesto pa zvecka...nemogu nikako skontat odakle dolazi...ali zvecka iznuta....karike su citave ,,klip,cilindar sve ok ?? znal neko sta je ??
Rossi:
koliko dodje topov ljubicasti ??i koja dizna tacno jel neko zna da ne kupujem vise brojeva....?
speed:
--- Citat: Rossi - 30 Siječanj, 2008, 14:53:46 ---da ne otvarma novu temu....u zadnje vrijeme sam primjetio da mi u motoru nesto zvecka kad je hladan ??!! znaci kao da nesto ima negdje unutra i zvecka kad je hladan dok kad je vruc nisam primjetio da to zvecka ...i to samo na ler gasu zvecka kao kamencic kakav ,sarafcic ili nesto pa zvecka...nemogu nikako skontat odakle dolazi...ali zvecka iznuta....karike su citave ,,klip,cilindar sve ok ?? znal neko sta je ??
--- Kraj citata ---
to su ti lezajevi radilice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju