Ostalo > Svijet računala i mobitela

Problem sa instalacijom windowsa

<< < (2/6) > >>

SlowRider:

--- Citat: Zeleni.Zub - 30 Siječanj, 2008, 10:10:16 ---cudno, obicno ti napise za bootanje, mozda je neki agresivni boot - probaj dobro podesit bios, jedino to mi pada na pamet...

--- Kraj citata ---

Pa da on mene uopce ne pita da pritisnem neku tipku i da ce bootati to preskoci i samo mi ide u krug, vec sam nekoliko puta ponovio postupak, pa sam izgubio zivce.

A BIOS sam vracao sa Optimal i fail/safe modove.

E sad nisam siguran jel mi igra ulogu to sto mi je cd-rom na primary masteru, a disk sam stavljao na secondary slave, pa na secondary master.

A ovaj drugi hard mi krepa, ili ga nece prepoznati ili crkne na pola instalacije, ali sa njime ide uredno bootanje i ide dalje, a ovaj hard nece, a ispravan je, provjerio ga an drugom racunalu sve radi i formatirao ga.

Zeleni.Zub:
vrlo cudno ocitovanje (valjda) neispravnog harda\:

jumperi nebi smjeli imati veze iako ako ti se da, stavi primary master glavni hard i primary slave za opticki pogon pa vidi. nemas sta izgubiti...

Mr J:
pa izvadi cd i bootaj ga... :sign020:

vekyyy:
mozda te cd zeza'

replcnt:
mora se ponovo restartat, i pita te press any key to boot from cd, nemoj ništa stiskat, nek sam pokrene, ako ponovo pokrene istalaciju, onda odi u bios i naštimaj da ti je first boot device HDD, a second atapi cd/rom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju