Ostalo > Svijet računala i mobitela
Problem sa instalacijom windowsa
SlowRider:
Stavio sam drugi hard disk ATA 100 i imam problem sa instalacijom XP-a.
Upalim komp i ubacim win cd i odmah se pokrece instalacija, prvo onaj plavi ekran gdje se ucitava sve i onda biram particiju pa formatiram i instalira se novo, jos traje plavi ekran i kopiraju se fileovi sa prikazom preostalih % zuta traka, kada to zavrsi slijedi restart i kada se restarta opet krece iznova gdje me pita na koju particiju, i tako stalno u krug.
Uopce me ne pita "press any key to boot from cd" nego samo boota. :drunken_smilie:
Nece da nastavi dalje gdje je onaj prikaz koliko je jos minuta preostalo do kraja instalacije.
Ako me je netko skuzio o cemu pricam.
tnx
eladio:
problem s tim diskom..
hm..
mozda MBO diska...
ili
neznam..
probaj malo tocnije i preciznije objasnit o cemu se radi, znaci kopira sve fileove potrebne za instalaciju, i nakon toga ponovo se vrati u instalacijsku proceduru?
vjerovatno MBO diska, master boot record, mozda low level format diska pomogne :dontknow:
vekyyy:
NEKUZIM O CEM PRICAS... nego jesi li formatirao komp??
SlowRider:
--- Citat: eladio - 29 Siječanj, 2008, 22:59:53 ---problem s tim diskom..
hm..
mozda MBO diska...
ili
neznam..
probaj malo tocnije i preciznije objasnit o cemu se radi, znaci kopira sve fileove potrebne za instalaciju, i nakon toga ponovo se vrati u instalacijsku proceduru?
vjerovatno MBO diska, master boot record, mozda low level format diska pomogne :dontknow:
--- Kraj citata ---
E baš tako, znači stalno kopira.
--- Citat: vekyyy - 30 Siječanj, 2008, 06:14:24 ---NEKUZIM O CEM PRICAS... nego jesi li formatirao komp??
--- Kraj citata ---
Formatirao nekoliko puta.
Zeleni.Zub:
cudno, obicno ti napise za bootanje, mozda je neki agresivni boot - probaj dobro podesit bios, jedino to mi pada na pamet...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju