Ostalo > Svijet računala i mobitela

Problem sa instalacijom windowsa

<< < (4/6) > >>

Mr J:

--- Citat: eladio - 30 Siječanj, 2008, 21:06:09 ---mislio sam da me zahebavas , ja to vidio nisam  :redface:

pa tesko je doci do takvog softwarea, guglao sam cijeli dan i odsutao (jer i ja imam doma jedan disk koji treba popravak MBOa ), ali disk toolsi to obicno imaju, ako imas maxtor, imas maxtor toolse , seagate ima svoje i tako dalje..

:dontknow:

--- Kraj citata ---

Ozbiljno sam to vidio u starom biosu, ne sjecam se na kojoj pili...

Uglavnom znam za toolse ali ovako preko nekog .exe filea to nije moguce?

Vidis, treba stviti bios koji ima podrsku za low level disk format...  :icon_thumright:

mrcina:
a joj bračo mila pamet vam odletila.

kod pokretanja kompa uđi u bios te provjeri dali uopče imaš narihtano botanje sa cd-a.
ako nemaš postavi ga na prvo mijesto, drugo mjesto nek ti bude flopi a tek na zadnje disk.
tako namjesti za instalaciju diska jer ako to nenapraviš non stop bu ti to vrtio, tak se i meni desilo samo što dva ili više mozgova bolje znaju.

ako cd krene sa onim plavim ekranom to znači da disk dozvoljava instalaciju, a ako se smrzne pri dizanju sistema onda znači da je boot dio diska krepo jer pošalje podatke koje bios nemože protumačiti.

taj disk nije mrtav možeš ga koristiti za vanjski disk samo kupi vanjsko kučište.

replcnt:
neodgovara čoek niš, il je napravio, il nije pa nemre odgovorit  :laughing7:

eladio:

--- Citat: mrcina - 31 Siječanj, 2008, 09:46:52 ---a joj bračo mila pamet vam odletila.

kod pokretanja kompa uđi u bios te provjeri dali uopče imaš narihtano botanje sa cd-a.
ako nemaš postavi ga na prvo mijesto, drugo mjesto nek ti bude flopi a tek na zadnje disk.
tako namjesti za instalaciju diska jer ako to nenapraviš non stop bu ti to vrtio, tak se i meni desilo samo što dva ili više mozgova bolje znaju.

ako cd krene sa onim plavim ekranom to znači da disk dozvoljava instalaciju, a ako se smrzne pri dizanju sistema onda znači da je boot dio diska krepo jer pošalje podatke koje bios nemože protumačiti.

taj disk nije mrtav možeš ga koristiti za vanjski disk samo kupi vanjsko kučište.

--- Kraj citata ---

:nono:

pa covjek je zapoceo instalaciju..  i dosao do restarta..

nakon toga bi ga eventualno pitalo press any key to boot from CD

..kod njega opet ucitava sa CDa , jer mu je to ocito jedini drive s kojeg moze bootat (kad ocito s hard diska ne boota) 

replcnt:

--- Citat: eladio - 31 Siječanj, 2008, 17:00:14 ---
--- Citat: mrcina - 31 Siječanj, 2008, 09:46:52 ---a joj bračo mila pamet vam odletila.

--- Kraj citata ---

:nono:

pa covjek je zapoceo instalaciju..  i dosao do restarta..

nakon toga bi ga eventualno pitalo press any key to boot from CD

..kod njega opet ucitava sa CDa , jer mu je to ocito jedini drive s kojeg moze bootat (kad ocito s hard diska ne boota) 

--- Kraj citata ---

potpis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju