Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Problemi na km/h satu (gilera runner 2010.)
Derbi92:
Pozdrav, ja imam Derbi GP1 open 2007. godiste, ne radi mi taj pokazivac brzine, bio sam u servisu, rekli da su pukle zice brzinomjera, naravno kao popravili su to i naplatili 300kn, dosao doma i ne radi, problem je i to sto mi ne radi ovaj digitalni ni analogni pokazivac brzine, nekad pise 20 nekad je prazni ekran, znaci gubim kontakt, kako i gdje da promjenim sve te zice, i htio bi kupit stage 6 pokazivac, i onda samo trebam promjeniti zice/vodove, i puznicu na kotacu... neznam sta da radim. Imam i problem s akumulatorm, ja izvadim kljuceve iz skuter ali se isprazni za 2 ili 3 dana :/
The_d-river:
--- Citat: Derbi92 - 19 Rujan, 2011, 13:00:48 ---Pozdrav, ja imam Derbi GP1 open 2007. godiste, ne radi mi taj pokazivac brzine, bio sam u servisu, rekli da su pukle zice brzinomjera, naravno kao popravili su to i naplatili 300kn, dosao doma i ne radi, problem je i to sto mi ne radi ovaj digitalni ni analogni pokazivac brzine, nekad pise 20 nekad je prazni ekran, znaci gubim kontakt, kako i gdje da promjenim sve te zice, i htio bi kupit stage 6 pokazivac, i onda samo trebam promjeniti zice/vodove, i puznicu na kotacu... neznam sta da radim. Imam i problem s akumulatorm, ja izvadim kljuceve iz skuter ali se isprazni za 2 ili 3 dana :/
--- Kraj citata ---
probaj promijeniti kabal koji ide do svijecice, nakon sta sam ga ja promijenio dobro radi! , tak da ak dodiruje masu ili bilo sta gubi struju bio kljuc ili ne bio spojen.
aprilia area 51:
postoji mogucnost i da su osiguraci neispravni...ako izgori ili nesto tako zna zasteka sat ostane sve kak je pa malo proradi pa opet ne...pogledajte osigurace i probajte ih promjenit on je 3 4 kn max jedan...ja sam imo takav problem na derbi gp1 open i promjenio osigurac i sve ko sisa...
The_d-river:
--- Citat: aprilia area 51 - 09 Listopad, 2011, 16:26:42 ---postoji mogucnost i da su osiguraci neispravni...ako izgori ili nesto tako zna zasteka sat ostane sve kak je pa malo proradi pa opet ne...pogledajte osigurace i probajte ih promjenit on je 3 4 kn max jedan...ja sam imo takav problem na derbi gp1 open i promjenio osigurac i sve ko sisa...
--- Kraj citata ---
Meni novi kabal i radi :D
The_d-river:
--- Citat: ivansp - 19 Srpanj, 2011, 23:04:37 ---
--- Citat: The_d-river - 19 Srpanj, 2011, 22:07:25 ---taj je mijenjo sve. das mi je promijenio svijecicu, kabal od svijecice i sta nije i opet isi k... kod da mi zica dira masu negdije pa ne reagira najbolje -.- i 4 km/H je gore!
--- Kraj citata ---
jesi ti siguran da je on to stvarno promijenio,jer ta priča o tome promjenio sam hrpu stvari je samo priča da onom ko se nekuži zamaže oči i odere te na kraju....ako ti divljaju tako obrtaji pa pogledaj koja je sviječica i ako nema rezistor kupi ju košta ti 30kn i promjeni,negubiš garanciju ako promjeniš sviječicu..a to ti je do struje najvjerovatnije,ako je reko da negdje dira masu pa što nije pregledo.....nego ovako ti napriča svega samo da te odjebe lagano....reko ti je ivan promjeni sviječicu.....aj sad onda odi ako ti je promjenio i skini poklopac ispod sica i vidi koja je sviječica i napiši šta piše na njoj...
--- Kraj citata ---
Odlicno evo nove greske, jel ti se kad dogodilo da ti blicaju na kilometar satu oznake od temperature?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju