Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Problemi na km/h satu (gilera runner 2010.)
Loris Ri:
ako ti nije do svijecice,onda odi zamijeni sat,to ti spada pod garanciju....
Iwo SR Tuono:
--- Citat: The_d-river - 06 Lipanj, 2011, 16:36:43 ---Ljudi imam veliku molbu, promijeni sam vec 4 km/h sata na gileri, mijenjano je puž, i sve te sitnice dolje i opet ne radi dobro -.- , okretaji su ili na 0 ili na 13 000 sta je nemoguce, motor radi pod punim gasom da je 0???, ili kak je sve serijala zbog garancije da ide do 13 000 okretaja?? molim pomoć, ili ko je imo iskustva da mi pomogne :) hvala :)
--- Kraj citata ---
taj serviser koji ti je zamjenio puž jer okretaji ne rade je pravi, samo nejmu vozi skuter i nemaš problema ::) ::) ::)
The_d-river:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Srpanj, 2011, 09:46:17 ---taj serviser koji ti je zamjenio puž jer okretaji ne rade je pravi, samo nejmu vozi skuter i nemaš problema ::) ::) ::)
--- Kraj citata ---
taj je mijenjo sve. das mi je promijenio svijecicu, kabal od svijecice i sta nije i opet isi k... kod da mi zica dira masu negdije pa ne reagira najbolje -.- i 4 km/H je gore!
ivansp:
--- Citat: The_d-river - 19 Srpanj, 2011, 22:07:25 ---taj je mijenjo sve. das mi je promijenio svijecicu, kabal od svijecice i sta nije i opet isi k... kod da mi zica dira masu negdije pa ne reagira najbolje -.- i 4 km/H je gore!
--- Kraj citata ---
jesi ti siguran da je on to stvarno promijenio,jer ta priča o tome promjenio sam hrpu stvari je samo priča da onom ko se nekuži zamaže oči i odere te na kraju....ako ti divljaju tako obrtaji pa pogledaj koja je sviječica i ako nema rezistor kupi ju košta ti 30kn i promjeni,negubiš garanciju ako promjeniš sviječicu..a to ti je do struje najvjerovatnije,ako je reko da negdje dira masu pa što nije pregledo.....nego ovako ti napriča svega samo da te odjebe lagano....reko ti je ivan promjeni sviječicu.....aj sad onda odi ako ti je promjenio i skini poklopac ispod sica i vidi koja je sviječica i napiši šta piše na njoj...
The_d-river:
--- Citat: ivansp - 19 Srpanj, 2011, 23:04:37 ---jesi ti siguran da je on to stvarno promijenio,jer ta priča o tome promjenio sam hrpu stvari je samo priča da onom ko se nekuži zamaže oči i odere te na kraju....ako ti divljaju tako obrtaji pa pogledaj koja je sviječica i ako nema rezistor kupi ju košta ti 30kn i promjeni,negubiš garanciju ako promjeniš sviječicu..a to ti je do struje najvjerovatnije,ako je reko da negdje dira masu pa što nije pregledo.....nego ovako ti napriča svega samo da te odjebe lagano....reko ti je ivan promjeni sviječicu.....aj sad onda odi ako ti je promjenio i skini poklopac ispod sica i vidi koja je sviječica i napiši šta piše na njoj...
--- Kraj citata ---
stavljena je nova i neko vrijeme nije radilo i sad radi..... ja sam snjim kad mi mijenja ta stvari....... za sad je dobro :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju