Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Aerox problem kod prenosa  (Posjeta: 4749 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline r6_lion

• Tržnica : (+3)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • Bad Boy You Hit me I Hit you
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Čakovec
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox R
  • Moja Kaciga: HELD-TOSARI
  • MojSetup: DR-Evo 70
  • MojSpuh: Giannelli Rekord
Odg: Aerox problem kod prenosa
« Odgovori #40 : 12 Lipanj, 2011, 17:31:58 »
ima jedna podloska

Offline pajo

• ilegalac team
  • moderator
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Aerox problem kod prenosa
« Odgovori #41 : 12 Lipanj, 2011, 17:49:41 »
ima jedna podloska
to mi ništa ne znači?kolko je debela ta podloška??
čuj minarelli je dosta osijetljiv na te podloške znači njihova deljina.jer ako stavljaš novi remen potrebno je stavit deblju podlošku da reman što više legne bolcni varimata a iza na polutkama da se što više izbaci van polutki(za dobar start)(i da ne čekaš da remen legne)
i onda postepeno kako se remen troši tako se smanju podloške da se remen uvijek istim tempom diže po varimatu.tako da ti skuter uvijek isto ide.od stavljanja remena dok ga ne zamijeniš.
normalno je ako je deklo zatvoreno(nije bušeno)da se remen više grije i gube performanse tu jedino pomaže kevlar ili bušenje dekla ili jedno i drugo.
što se tiče rms kvačila plave opruge su sasvim uredu za tvoj setup a crvene su pre tvrde.poznato je to da rms kvačilu treba dosta da legne da ne proklizuje na startu i tu je potrebno malo češće skidat kvačilo i šmirglat pakne da legne što prije.
e sad što se tiče seriskog variomata i rolice koje bi odgovarale žutoj centralnoj to ti nebi mogo točno reči jer nisam nikad imo seriski varimat na minareliju.ali ako je kit u pitanju onda rađe pusti žutu centralnu(i igraj se sa rolicama.a ne da probaš dvije konbinacije i to je to),a ako je serijala ja bi rađe stavio bijelu malossi.
ali moraš uvijek ima par setova rolica pa probavat.nemožeš probat dvije konbinacije i reči da ne ide. :icon_thumright: :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 12 Lipanj, 2011, 17:54:17 pajo »
lovac u mutnom team