E, bok, došao mi motor od majstora. Sve što je napravljeno na njemu jest- stavljene su teže rolice - 15.50g - skinut katalizator s aspuha i stavljen malosijev remen, sve skupa me došlo 500 kn. Malosijev remen je stavio samo zato jer ovaj stari je bio loš, a novi od generica original dođe 220 kn dok Malosijev dođe 300 kn pa sam uzeo malosijev kad već stavlja. No čudno mi je to što na 6500 km (sad ima 8500 km) su u ovlaštenom servisu u Svetoj nedjelji zamjenili remen i sad mi je čudno kak nakon 2000 km može bit loš? Majstor mi je rekel da ga najvjerojatnije nisu ni promjenili il su stavili neki stari ali bolji. Što se tiće posla oko generica, probal je još stavit drugi fergazer i nije niš dobil. Uglavnom probal je svašta što ne uključuje diranje klipa cilindra i slično i nije niš mogel dobit puno. Sad mi sa težim rolicama isto ubrzava možda još i ljepše, ide 95 a tu i tamo nabere 100 uz dobar vjetar
Potrošnja mu se smanjila za pol litre na 100 km. Mogu se vozit 80 praktički na pola gasa. Na 95 km/h motor je negdje na 3/4 max okretaja, mogo bi on i još ko kad je imao stare rolice ali nema snage razvrtit ove teže rolice a i otpor vjetra je tu. Za 500 kn sam zadovoljan sa urađenim, no dalje se neću zajebavat s njim već ću ga vozit ovak dok ne kupim nešto jače. Mislim da se ne isplati zajebavat. Isto tako veli meštar da bi mogla bit elektronika u pitanju i još tko zna što a pošto nema prijašnjih iskustava s njim zaključili smo bolje se ne zajebavati s tim biciklom od motora
. Vozit ću ga dok ne bude para za neki 500 ccm poput Suzukija GS500.