Općenito > Generalno o skuterima
prednosti i mane sp 180 i vxr 200
pajo:
--- Citat: kilezg - 03 Lipanj, 2011, 20:30:52 ---bas sam procito temu, dosta je zanimljiva i poucna. nisam htio tamo nis pisat jer je neaktivna al nemrem da se ne osvrnem na ovaj post
ovo je nemoguće , preć 204 km sa sp-om a da se ne upali rezerva :laughing11:
i to nikako nemože bit 5.X potrošnja sa ovom računicom :toothy9:
--- Kraj citata ---
kod mene se redovno pali na 150-160km i vozim ga do 200km i onda natankam 10lit i bude puno do čepa.
kilezg:
Kod mene se također pali na tim kilometrima, uglavnom prijeđem i više, tipa 170 - 180 max gradske vožnje (al baš se upali a ne da zasvjetli na moment zbog nagiba motora) al nikad ispod 150 (ak se upali na 150 znaci da si potosrio 9L na 150 km sto ja ravno 6L na 100Km) al to mi se nikad ne desi.
a radi se o serijalama, urednim sp-ovima i kod mene i kod tebe.
tak da je ovo laž ... eventualno bi trebalo probat na otvorenoj cesti sa nekih 80-90 banki kruzanja i vidit kolko se moze prec. i opet ak uzmes da SP- trosi 4.5L na 100 km , predes sa 9 L 200 km ... do rezerve.
a svi znamo sta znaci da sp trosi 4.5L :toothy12:
pajo:
otvorene vožnje pula-rijeka potrošnja 4lit možda i nešto sitno manje ne siječam se sad točno a prosiječna brzina je bila oko 90kmh
kilezg:
Onda se može proć 204 km kak je napiso a da se rezerva nije upalila .... samo sto je on imo 50 km gradske ... al to nije računica 5-1 , 5.2L na 100 km. to je manje ...
smart bbb:
koja je max. brzina sp-a serijala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju