Općenito > Generalno o skuterima

prednosti i mane sp 180 i vxr 200

<< < (3/4) > >>

kilezg:
nekih 120-125 po gps-u, kazem po gps-u jer su cajgeri različiti od starijeg i novijeg sp-a

pajo:
ja i vanja smo prešli taj put 240km i sigurno bi tu kilometražnu napravili sa jednim rezervarom.
evo jedna info koja me neki dan stvarno začudila?
inače gorivo sipam na OMW-u 95-icu od tako reči uvijek od kad imam skuter i lampica od rezerve se uvijek upali na oko 160km(znači gori)
neki dan slučajno sa frendom natočim na INI i lampica se tek upali na 180km več sam se uplašio na nije pregorila.vozim ga do 200km i na benzisku sipnem skoro 10lit i pun.
pa mi sad neide u glavu na omw se pali na 160km
a na ini 180km a potrošnja ista??
neznam moram još to provijerit šta se dešava??

kilezg:
ja sam preso 227 km gradske voznje sa tankom i doso na benzinsku , neznam kolko je jos unutra bilo  :dontknow:

ugl. ja isto točim na omv-u ...a ovo sto se tebi desava ovisi o načinu vožnje, možda si taj put kad si točio na omv-u vozio malo življe  :dontknow:

pajo:

--- Citat: kilezg - 03 Lipanj, 2011, 21:11:14 ---ja sam preso 227 km gradske voznje sa tankom i doso na benzinsku , neznam kolko je jos unutra bilo  :dontknow:

ugl. ja isto točim na omv-u ...a ovo sto se tebi desava ovisi o načinu vožnje, možda si taj put kad si točio na omv-u vozio malo življe  :dontknow:

--- Kraj citata ---
uvijek vozim menje više istim tempom.ne štedim ga nikad.-20km nije mala razlika :icon_scratch:
još ču to provijerit od sad sipam na ini da vidim šta se dešava?

EDIT:ja sam ga iskapio na 230km gratske vožnje

R@kija:
ak vozis stalno na neke dalje relacije vxr očuvani naravno...

i "očuvani " sp te vjerovatno moze tak sluzit

ak se namjeris na full dobrog mislim da nemozes pogrijesit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju