Općenito > Maxiskuteri
Honda Jazz 250ccm
Drnda:
prednji kraj nesto kao vfr, za ozbiljnije ljude lijep skuter, udoban i dovoljno snazan.. samo to kod paljenja, gasenja.. nema tu neke ustede velike ali hoce li na taj nacin se aku brzo isprazniti zbog paljenja svako malo po gradu.
design mi nije nesto kao i vecina hondinih skutera, ali sto je tu je.. bitno je da sluzi svrsi.. :icon_thumright:
PUNO SRETNIH KILOMETARA ZELIM :headbang:
Mr J:
@Drnda : Hvala!
Izmjerena potrošnja 4L/100km kombinirane vožnje bez Idle/stand by (svrhu te opcije vidim jedino u gradskoj vožnji - gužve/sermafori) što je poprilično dobar rezultat budući nisam otvarao mašinu da vidim ventile, očistim karb, itd...
Danas sam se malo oslobodio (dugo nisam vozio skutere s malim kotačima - još od SP-a) i moram priznati da se da lijepo zaleći u zavoj...
Sve u svemu nije loše...
Imao sam jasan cilj što želim i to sam dobio - udobnost, dobru zaštitu od vjetra, komfor (to je sve jedno te isto), malu potrošnju i ono najvažnije da se djevojka hoće voziti sa mnom na njemu jer da sam uzeo motor onda to nebi bilo moguće a ovako izleti u dvoje na hondici su češći.
Dzo:
Mr. J, odlican post, napisano sa stilom.
Meni se takodje jako dopada taj skuter ali koga god sam pitao sta misli o Hondinim skuterima skoro SVI su mi rekli da ih izbegavam (navodno zbog delova i cene istih), ima tema na forumu pa mozete proveriti.
U mom gradu ih ima par komada, i jako lepo izgledaju kada se vide na ulicama. Imao sam priliku da vozim kinesku kopiju tog skutera, neki Jonway 250 i nisam imao nikakvih zamerki osim na losu plastiku, mogu da zamislim kakav bi uzitak bio da sam vozio pravu Hondu. Uzeo sam taj skuter u obzir pri kupovini jer sam visok a cini mi se da je taj skuter kao stvoren za mene (znajuci da me tjuning skutera i brza voznja uopste ne zanimaju).
Malo sam ambivalentan sto se tice kupovine 4t skutera jer ih nikada nisam imao a i ne razumem se oko popravki, pritom u mom gradu, naravno, nikakav servis za tako nesto ne postoji.
Otprilike imam iste zahteve od skutera kao sto su vasi, tako da se i oko toga slazemo :)
Mr J:
--- Citat: Dzo - 06 Lipanj, 2011, 14:55:51 ---Mr. J, odlican post, napisano sa stilom.
Meni se takodje jako dopada taj skuter ali koga god sam pitao sta misli o Hondinim skuterima skoro SVI su mi rekli da ih izbegavam (navodno zbog delova i cene istih), ima tema na forumu pa mozete proveriti.
U mom gradu ih ima par komada, i jako lepo izgledaju kada se vide na ulicama. Imao sam priliku da vozim kinesku kopiju tog skutera, neki Jonway 250 i nisam imao nikakvih zamerki osim na losu plastiku, mogu da zamislim kakav bi uzitak bio da sam vozio pravu Hondu. Uzeo sam taj skuter u obzir pri kupovini jer sam visok a cini mi se da je taj skuter kao stvoren za mene (znajuci da me tjuning skutera i brza voznja uopste ne zanimaju).
Malo sam ambivalentan sto se tice kupovine 4t skutera jer ih nikada nisam imao a i ne razumem se oko popravki, pritom u mom gradu, naravno, nikakav servis za tako nesto ne postoji.
Otprilike imam iste zahteve od skutera kao sto su vasi, tako da se i oko toga slazemo :)
--- Kraj citata ---
Drago mi je da Vam se sviđa/dopada taj skuter jer je i mene osvojio što izgledom, što kvalitetom (u vezi izgleda : "o ukusima se ne raspravlja").
Istina, dijelovi u odnosu na druge skutere jesu skuplji do nekih 20% (iste kubikaže/uzimam u usporedbu piaggio grupaciju) ali tuning/zamjenski dijelovi (malossi, polini...) su jednake cijene (termo grupa, prijenos, itd...).
Osim tog Jonwaya ima i nekakav JMstar (mislim da čak ima recenzija na portalu) ali oni se objektivno, ne mogu uspoređivati s Hondom.
Još bih nekoliko godina apstinirao od kupnje kineskih proizvoda dok isto ne mogu reći za južno korejske proizvode. Iako imaju slična imena i na prvi pogled teško je razlikovati južno korejski proizvod od kineskog, onaj prvi je uglavnom, daleko kvalitetniji (tu bih izdvojio Hyosung kao ogledni primjer).
Ne znam čemu strah od kupnje 4t pogonskog agregata budući je isti daleko kvalitetniji (veći aksploatacijski period, veća autonomija, veća sigurnost/pouzdanost, itd...) od 2t agregata koji su ruku na srce, konstrukcijski jednostavniji a samim time i za održavanje jednostavniji.
Kao što ste se naučili održavati 2t agregate jednako se lako naučite održavati i servisirati 4t agregate - nema tu puno nauke ;)
S ovim skuterom (i svakim sličnim: beverly, x9, nexus...) bih se bez problema uputio na put od cca. 800 km dok to isto nebih učinio s SP 180 ;)
Dzo:
@Mr. J
Znate kako, neko bi rekao da je strah prema necemu novom sasvim opravdan (kao kod mene recimo prema cetvorotaktnim skuterima), ali borim se protiv toga citanjem foruma. Samo sam jednom imao skuter, MBK Booster dvotaktni, i najverovatnije vise nikad iz razloga odnosa velicine, ja-skuter. Pedesetice su definitivno suvise male za moje ''gabarite'' pa sam zato suzio potencijalne tipove motora/skutera za kupovinu, na svega par. Maxi skuter ili enduro motor. Cak sam i temu otvorio, da cujem misljenja drugih korisnika foruma. Honda kakvu vi imate se na trzistu Srbije moze naci za manje od 2000 evra, tako da cu, ako budem imao dovoljno sredstava, definitivno postati vlasnik pa cu se onda javiti da razmenjujemo utiske : ))))
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju