Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh za Lunu

<< < (2/5) > >>

fakEEE:
Ma da..meni nije bitno jel nov il polovni , samo da je u vrlo dobrom stanju i da radi   :icon_thumright:
Pa ako moze neki link sa nekog oglasa, ovdje il njuskalo.hr il do izravne prodavaonice .. neka bude do cca 500kn .. znaci trazim da ima lijep i normalan zvuk ko npr. Peugeot skuter i da mi odgovara na Lunu 50 Vision tako da moram kupovat jos sto manje djelova uz njeg..ne snalazim se bas u tim vodama auspusi i to, pa bih molio da mi neko da link do nekog kvalitetnog auspuha , ako nije bed..te neka mi kaze sta bih jos trebao za njeg kupit , ako vec ne dolazi u kompletu .. Hvala  :help:

road_runner:

--- Citat: fakEEE - 01 Lipanj, 2011, 00:20:45 ---Ma da..meni nije bitno jel nov il polovni , samo da je u vrlo dobrom stanju i da radi   :icon_thumright:
Pa ako moze neki link sa nekog oglasa, ovdje il njuskalo.hr il do izravne prodavaonice .. neka bude do cca 500kn .. znaci trazim da ima lijep i normalan zvuk ko npr. Peugeot skuter i da mi odgovara na Lunu 50 Vision tako da moram kupovat jos sto manje djelova uz njeg..ne snalazim se bas u tim vodama auspusi i to, pa bih molio da mi neko da link do nekog kvalitetnog auspuha , ako nije bed..te neka mi kaze sta bih jos trebao za njeg kupit , ako vec ne dolazi u kompletu .. Hvala  :help:

--- Kraj citata ---

za 500 kn budžeta je bitno jel je novi ili polovni jer se novi vrte oko 1k pa nadalje   :icon_thumright:

benjamin_hawk:
technigas ide na lunu ko upasan super zvuk extra preformanse naj naj naj bolje ti je to nije ni skup  toliko

fakEEE:
Onda moze neki polovan auspuh do 500kn sa oglasnika, nebih ovaj technigas next R ( ako mislis na taj ) nego neka druga ponuda ako moze !
Link takoder :)

benjamin_hawk:

--- Citat: fakEEE - 01 Lipanj, 2011, 19:24:40 ---Onda moze neki polovan auspuh do 500kn sa oglasnika, nebih ovaj technigas next R ( ako mislis na taj ) nego neka druga ponuda ako moze !
Link takoder :)

--- Kraj citata ---
JA SAM MISLIO NA TREK :d

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju