Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh za Lunu

(1/5) > >>

fakEEE:
Pozdrav..nov sam na ovom preporucenom forumu, pa budite blagi  :hello:
Ovako..zanima me koji da auspuh stavim na svoju Lunu 50 Vision , s time da bude jeftin, a lijepog zvuka tipa Peugeot auspusi na skuterima, a ne da se cuje ko croser :)
I imam ovako par pitanja..sto bih stavljanjem novog auspuha dobio , a sto promjenom svjecice jer cu oboje uskoro obavit  ! No treba mi samo preporuka auspuha za moj skuter, stavite mi i link do doticnog auspuha ! Hvala  :happy8:

Nix666:
evo na ovoj stranici si nađi što ti odgovara, tj. što ti se sviđa i za što imaš novaca
ako misliš stavljati samo auspuh većina će ti preporučiti leo vince zx, zx-r, tt, yasuni r, gianelli extra, gianelli reverse, laser x-pro...pa si ti nađi što ti odgovara
uz auspuh moraš staviti tvrđe federa kvačila (obično žute) i lakše rolice (ovisi o asupuhu kojeg staviš), te veću dizu u karburator, a možeš i protočniji filter zraka tipa malossi red sponge
sa svjećicom nećeš dobiti ništa ako je ova ispravna, a ako te zeza onda će skut ići kako treba( ali ništa bolje nego sa bilo kojom ispravnom svjećicom)
ti si izaberi auspuh pa će ti se reći što još uz to ide  :icon_thumright:

fakEEE:
E care, hvala ti :)
samo mi nisi dao link stranice na kojima mogu pregledat sve cijene i modele auspuha da si izaberem jer se u to jako malo razumijem :/

wonderkid:
odi na trznicu tu na forumu,mislim da ti clan danc00 prodaje laser spuh xpro,svjecicu obavezno uzmi ngk br8hs

animatrix:
a mozes i polovan auspuh uzet ako je u dobrom stanju, puno je novaca dati za novi.. diznu cak mozes ostaviti ako je 68 u karbu. frend je na serijskog huatiana stavio laser x-pro i 4gr rolice su mu sjele ko bolteku samar.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju