Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox problem kod prenosa

<< < (4/9) > >>

Bero:

--- Citat: danc00 - 04 Lipanj, 2011, 14:10:03 ---To nisam testiral, jel se jako grije ili ne, ja sam mišljenja da ak je tvornički napravljen zatvoren i godinama se nije niš mjenjalo u tom pogledu da je to ok, i da temperature koje se stvaraju ne predstavljaju problem, osim malo ak imaš remen koji nije od kevlara, ali da zvono i kvačilo to bez problema mogu izdržat!

A druga stvar, več godinu dana se tjeram da ipak malo provjetrim deklo i nikak da to napravim, iz razloga da mi ne ispadne sranje ili da neke ne sfušam, pa da izgleda ko neka ciganija...ne znam di da napravim rupe a da se ne skuže, a da istovremeno hlade!

--- Kraj citata ---

napred kod ventilatora, i iza oko zvona, onak lijepo

ili kupi deklo sa hlađenjem

Rox-Rab:

--- Citat: Bero - 04 Lipanj, 2011, 17:38:03 ---napred kod ventilatora, i iza oko zvona, onak lijepo

--- Kraj citata ---

vise se isplati probusit par rupa nego davat par stotina kuna za deklo  :dontknow:

maminjo:
Ja sam zbušil deklo točno ispod zvona....jedno 7-8 rupica promjera oko 7-8mm i skinuo čep sa prednjeg dijela dekla i stavio neki savitljivi plastično-gumeni tuljak kroz koji prolazi zrak, a izlazi kroz te rupice iza.....sasvim ok i ipak se prijenos malo bolje hladi......ne vidi se ništa, jedino ak se saginješ ispod gledati.....a ko to gleda

danc00:

--- Citat: Bero - 04 Lipanj, 2011, 17:38:03 ---napred kod ventilatora, i iza oko zvona, onak lijepo

--- Kraj citata ---

Ne dolazi u obzir...ne bacaju mi se pre na gluposti!

Prvo ću kupit kevlar pa ću kak veli kolega probat ispod variomata probušit par rupa kao i kod zvona da se ne vidi!

pajo:
jedan model malaguti f12 je takođe imo tvorničke rupe nešto slično kao kod piaggio :icon_thumright:
najbolje je napravit nešto tipa kao što sam ja uradio
deklo za ljeto:

i za zimu:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju