Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox problem kod prenosa

<< < (3/9) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: Bero - 03 Lipanj, 2011, 22:36:31 ---Koliko ti taj remen ima km?

A ako ti nije prijenos dobro hlađen može biti i do toga.

--- Kraj citata ---

kevlar je kevlar i on se ne rasteze kao serijski i radi normalno na dosta vecim temp od serijskog tako da nebi smjelo biti do pregrijavanja prijenosa

Bero:

--- Citat: Rox-Rab - 04 Lipanj, 2011, 00:03:55 ---kevlar je kevlar i on se ne rasteze kao serijski i radi normalno na dosta vecim temp od serijskog tako da nebi smjelo biti do pregrijavanja prijenosa

--- Kraj citata ---

Minarelli užasno grije prijenos, ali neželim ja reći to da re on rasteže ili ne znam šta.
Remen izgubi svoju debljinu ako je jako star, pa se i njega može malo poštelati s onim podloškama, ako 3alfa3 vidi ovaj post znat će u čemu je stvar;)

Rox-Rab:
istina minareli se jako brzo grije,napravim 100m zvono vec gori,a kad se provozim bez dekla bude skoro pa ''hladno''

treba izbusit deklo za hlađenje,meni se dosta osjeti razlika kad je hladan i topao

danc00:
To nisam testiral, jel se jako grije ili ne, ja sam mišljenja da ak je tvornički napravljen zatvoren i godinama se nije niš mjenjalo u tom pogledu da je to ok, i da temperature koje se stvaraju ne predstavljaju problem, osim malo ak imaš remen koji nije od kevlara, ali da zvono i kvačilo to bez problema mogu izdržat!

A druga stvar, več godinu dana se tjeram da ipak malo provjetrim deklo i nikak da to napravim, iz razloga da mi ne ispadne sranje ili da neke ne sfušam, pa da izgleda ko neka ciganija...ne znam di da napravim rupe a da se ne skuže, a da istovremeno hlade!

Bero:

--- Citat: Rox-Rab - 04 Lipanj, 2011, 13:15:48 ---istina minareli se jako brzo grije,napravim 100m zvono vec gori,a kad se provozim bez dekla bude skoro pa ''hladno''

treba izbusit deklo za hlađenje,meni se dosta osjeti razlika kad je hladan i topao

--- Kraj citata ---

neznam jesi gledao na Garaža/Moj Dragster slika od rastopljenih rolica :)

JEdino Beta Ark klilo znam ima hlađenje prijenosa, po tom pitanju je piaggio napredniji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju