Tehnički kutak > Tuning skutera

U vezi stavljanja ZX-a

<< < (2/8) > >>

kirbi:

--- Citat: homer_simpson - 22 Rujan, 2006, 10:00:40 ---ma u školi sam u Zagrebu.. Tako da sam tam svaki dan  :toothy12:

Ako koga interesira ŽTŠ - Željeznička tehnička u Zagrebu  :toothy12:  Tehničar za računalstvo :angry9: nikakav željezničar

Uglavnom, oću reč, da imam pristupe dučanima po Zagrebu... Pa, neki najbliži navedite :laughing9:

--- Kraj citata ---

neznam di je ta skola ali ovak...top moto, zagrebacka neznam koji broj ali tam kod inine benziske imaju ok rucke a i imaju katalog sa jako velikim izborom pa mozes narucit... ;D

homer_simpson:
postoji zagrebačka ulica  :icon_biggrin:

To ti je Palmotićva, kod glavog nasuport pošte  :toothy10:

Nać ću negdje

kirbi:

--- Citat: homer_simpson - 22 Rujan, 2006, 11:03:06 ---postoji zagrebačka ulica  :icon_biggrin:

To ti je Palmotićva, kod glavog nasuport pošte  :toothy10:

Nać ću negdje

--- Kraj citata ---

zagrebacka ti je ajmo rec na tresnjevci...a gle ak imas problema s pronalaskom mos me kontaktirat na icq,msn,mail,pp, pa ti dam broj moba pa se nademo ak os pa ti pokazem jel mi to u kvartu...  :glasses9:

MMABEST:

--- Citat: homer_simpson - 21 Rujan, 2006, 23:11:12 ---Stavio sam ga na Sr 50 sport.. Stavio sam samo auspuh, rolice i federe za vikend do frenda, koji se kuzi u te stvari malo bolje..

Normalno je da s auspuhom nema neku krajnju brzinu i da ide , neznam nekak cudno s mjesta krene ko lud i super ubrzava,a kasnije u voznji tromo  :icon_biggrin: a znam da pitam gluposti, kad stavim rolice i feder bit će bolje

e mene interesira, dal se treba poštelat karb da ide više zraka u smejsu ili šta?

hvala

--- Kraj citata ---

Pa moraš staviti širu dizu obavezno!

homer_simpson:
obavezno?? kolko guta s tom dizom? i gdje kepit?

A budemo se nekaj dogovorili, idem se sad vozit  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju