Tehnički kutak > Tuning skutera

U vezi stavljanja ZX-a

(1/8) > >>

homer_simpson:
Stavio sam ga na Sr 50 sport.. Stavio sam samo auspuh, rolice i federe za vikend do frenda, koji se kuzi u te stvari malo bolje..

Normalno je da s auspuhom nema neku krajnju brzinu i da ide , neznam nekak cudno s mjesta krene ko lud i super ubrzava,a kasnije u voznji tromo  :icon_biggrin: a znam da pitam gluposti, kad stavim rolice i feder bit će bolje

e mene interesira, dal se treba poštelat karb da ide više zraka u smejsu ili šta?

hvala

homer_simpson:

--- Citat: homer_simpson - 21 Rujan, 2006, 23:11:12 ---Stavio sam ga na Sr 50 sport.. Stavio sam samo auspuh, rolice i federe za vikend do frenda, koji se kuzi u te stvari malo bolje..

Normalno je da s auspuhom nema neku krajnju brzinu i da ide , neznam nekak cudno s mjesta krene ko lud i super ubrzava,a kasnije u voznji tromo  :icon_biggrin: a znam da pitam gluposti, kad stavim rolice i feder bit će bolje

e mene interesira, dal se treba poštelat karb da ide više zraka u smejsu ili šta?

hvala

--- Kraj citata ---

e i gjde ima za kupit ručki za motor  :icon_biggrin:

kirbi:

--- Citat: homer_simpson - 21 Rujan, 2006, 23:11:12 ---Stavio sam ga na Sr 50 sport.. Stavio sam samo auspuh, rolice i federe za vikend do frenda, koji se kuzi u te stvari malo bolje..

hvala

--- Kraj citata ---

trebo bi ga malo postelat...a to ti je zajebancija...

kirbi:

--- Citat: homer_simpson - 22 Rujan, 2006, 00:00:25 ---

hvala

--- Kraj citata ---

e i gjde ima za kupit ručki za motor  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

rucke imas svugdje za kupit...znam dosta mjesta u zg-u ali laduc....nemam pojma....ak su standard 22mm imas svugdje :)

homer_simpson:
ma u školi sam u Zagrebu.. Tako da sam tam svaki dan  :toothy12:

Ako koga interesira ŽTŠ - Željeznička tehnička u Zagrebu  :toothy12:  Tehničar za računalstvo :angry9: nikakav željezničar

Uglavnom, oću reč, da imam pristupe dučanima po Zagrebu... Pa, neki najbliži navedite :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju