Tehnički kutak > Tuning skutera
U vezi stavljanja ZX-a
homer_simpson:
Stavio sam ga na Sr 50 sport.. Stavio sam samo auspuh, rolice i federe za vikend do frenda, koji se kuzi u te stvari malo bolje..
Normalno je da s auspuhom nema neku krajnju brzinu i da ide , neznam nekak cudno s mjesta krene ko lud i super ubrzava,a kasnije u voznji tromo :icon_biggrin: a znam da pitam gluposti, kad stavim rolice i feder bit će bolje
e mene interesira, dal se treba poštelat karb da ide više zraka u smejsu ili šta?
hvala
homer_simpson:
--- Citat: homer_simpson - 21 Rujan, 2006, 23:11:12 ---Stavio sam ga na Sr 50 sport.. Stavio sam samo auspuh, rolice i federe za vikend do frenda, koji se kuzi u te stvari malo bolje..
Normalno je da s auspuhom nema neku krajnju brzinu i da ide , neznam nekak cudno s mjesta krene ko lud i super ubrzava,a kasnije u voznji tromo :icon_biggrin: a znam da pitam gluposti, kad stavim rolice i feder bit će bolje
e mene interesira, dal se treba poštelat karb da ide više zraka u smejsu ili šta?
hvala
--- Kraj citata ---
e i gjde ima za kupit ručki za motor :icon_biggrin:
kirbi:
--- Citat: homer_simpson - 21 Rujan, 2006, 23:11:12 ---Stavio sam ga na Sr 50 sport.. Stavio sam samo auspuh, rolice i federe za vikend do frenda, koji se kuzi u te stvari malo bolje..
hvala
--- Kraj citata ---
trebo bi ga malo postelat...a to ti je zajebancija...
kirbi:
--- Citat: homer_simpson - 22 Rujan, 2006, 00:00:25 ---
hvala
--- Kraj citata ---
e i gjde ima za kupit ručki za motor :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
rucke imas svugdje za kupit...znam dosta mjesta u zg-u ali laduc....nemam pojma....ak su standard 22mm imas svugdje :)
homer_simpson:
ma u školi sam u Zagrebu.. Tako da sam tam svaki dan :toothy12:
Ako koga interesira ŽTŠ - Željeznička tehnička u Zagrebu :toothy12: Tehničar za računalstvo :angry9: nikakav željezničar
Uglavnom, oću reč, da imam pristupe dučanima po Zagrebu... Pa, neki najbliži navedite :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju