Tehnički kutak > Tuning skutera
Dojmovi o federima kvačila od serijale do midrace!
maminjo:
ma joj evo cijeli dan se vozim i fakat je za poludit...ovi plavi polini federi jednostavno ubijaju......svaki put prokliže kvačilo i prijenos troksa ak nije full gas na startu(ali doslovno full gas) pa čak kad i usporim u zavoju pa hoću sa pola gasa opet krenut isto prokliže......ali kad je full gas gazi bolesno samo šta je nemoguće se voziti i stalno kretati tako sa full gasom i to još replika....a i neznam koliko je to bilo pametno pošto tek razrađujem repliku
Šta mi se desilo danas...vozim se uzbrdo i izleti mi neki caddy sa parkinga i naravno vozi 20km/h uz brdo, skoro sam pao sa skutera....zašto? sa full gasom bi se zabio u njega, a sa pola gasa mi je proklizavalo kvačilo i treso se cijeli prijenos i praktički sam cukao na mjestu i skoro pao, a drugi mi se auto nabio na leđa skoro me udario...katastrofa :hmh:...a kad smo došli na ravnicu i kad nije bilo auta s kontra strane, naravno sve sam ih opro, ali šta to vrijedi kad sam ispo budala i skoro pao.
Plavi polini federi i jači setup su fakat opasni za normalnu cestovnu vožnju pogotovo gradsku..... Ivane.... moraju ići dole... :help: :help:
--- Citat: ivanm - 30 Svibanj, 2011, 15:19:56 ---jedino ak bu si ih sam skidal.
--- Kraj citata ---
Hebiga... bum ih skidal i sam kaj sad..ali ovak i onak se to može ostvarit samo kod tebe u garaži ;D
ivanm:
ma samo gas ;D
maminjo:
--- Citat: ivanm - 30 Svibanj, 2011, 19:47:44 ---ma samo gas ;D
--- Kraj citata ---
DA DA samo gas moš si mislit...po Petrovoj ili zelenom valu, pa Maksimirskoj između tramvaja i auta pa oko Kvatrića gdje se svi voze 40km/h, a tam stalno prolazim!
--- Citat: 3alfa3 - 30 Svibanj, 2011, 15:16:44 ---plavi polini su jednostavno pretvrdi - neupotrebljivi za normalnu voznju
stavi zute malossi ili polini
--- Kraj citata ---
Jesi probo jedne i druge? koji su tvrđi od tih žutih..polini ili malossi.....po tehničkim specifikacijama proizvođača su tu negjde možda čak malossi malo tvrđi
ivanm:
stavili bumo onda polini žute.. malossi su se i tak razvlekli već..
pralas:
stavi malossi zute i mirna bosna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju