Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Opreza na 2 tocka nikad dosta - napomena: uznemiravajuce slike
tuta125:
najgore je sto smo svjesni opasnosti i posljedica, i vidili smo ovakve slike 100 puta ali ja mislim da nas velika vecina to zaboravi kad sjednemo na motor/skuter i pocnemo vozit :sad1:
uvijek treba bit svjestan cinjenice da koliko god ti dobro i pazljivo vozio nikad nisi sam na cesti i ne znas kad ce ti koja glupaca izletit na cestu ili nesto slicno...
i nije isto vozit po gradu 100+ km/h ili se malo ganjat po stazi, ali sto god radio PAMET U GLAVU :icon_thumright:
onaj video sa Runnerom sam vec vidio, i to je to, nikad nisi sam na cesti..... (naravno, vozac runnera je prekoracio najvecu dopustenu brzinu za dosta :laughing7:)
Miki-speedy:
--- Citat: tuta125 - 28 Svibanj, 2011, 15:28:22 ---najgore je sto smo svjesni opasnosti i posljedica, i vidili smo ovakve slike 100 puta ali ja mislim da nas velika vecina to zaboravi kad sjednemo na motor/skuter i pocnemo vozit :sad1:
uvijek treba bit svjestan cinjenice da koliko god ti dobro i pazljivo vozio nikad nisi sam na cesti i ne znas kad ce ti koja glupaca izletit na cestu ili nesto slicno...
i nije isto vozit po gradu 100+ km/h ili se malo ganjat po stazi, ali sto god radio PAMET U GLAVU :icon_thumright:
onaj video sa Runnerom sam vec vidio, i to je to, nikad nisi sam na cesti..... (naravno, vozac runnera je prekoracio najvecu dopustenu brzinu za dosta :laughing7:)
--- Kraj citata ---
Bas me zanima sta je bilo vozacu..
Faba:
kak ze zove ova muzika sta svira u pozadini?
maminjo:
Ja sutra stavljam repliku :toothy10:, a sad sam u depresiji nakon ovih filmića :uuuu: :uuuu: :sad120: :sad120:
Da mi ovaj filim vidi žena-izgled bi joj bio ovakav :cussing: :angry5: .....mislim da onda sutra sigurno ne bi imo repliku...prekrio bi je mulj na dnu save, a moguće i cijeli skut :icon_biggrin:
--- Citat: Faba - 28 Svibanj, 2011, 16:30:08 ---kak ze zove ova muzika sta svira u pozadini?
--- Kraj citata ---
Kaj bi si je stavio na mob...koja strava od muzike ::)
tuta125:
--- Citat: Faba - 28 Svibanj, 2011, 16:30:08 ---kak ze zove ova muzika sta svira u pozadini?
--- Kraj citata ---
ne znam ali je mozes skinut na komp preko www.listentoyoutube.com
--- Citat: maminjo - 28 Svibanj, 2011, 16:31:50 ---Ja sutra stavljam repliku :toothy10:, a sad sam u depresiji nakon ovih filmića :uuuu: :uuuu: :sad120: :sad120:
Da mi ovaj filim vidi žena-izgled bi joj bio ovakav :cussing: :angry5: .....mislim da onda sutra sigurno ne bi imo repliku...prekrio bi je mulj na dnu save, a moguće i cijeli skut :icon_biggrin:
Kaj bi si je stavio na mob...koja strava od muzike ::)
--- Kraj citata ---
hahaha ma samo polako i pametno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju