Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Opreza na 2 tocka nikad dosta - napomena: uznemiravajuce slike

<< < (7/7)

tuta125:
sve to stoji, uglavnom pamet u glavu kad se vozi  :icon_thumright:

tomovzo666:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Svibanj, 2011, 20:13:44 ---Ova naslovna slika iz prvog filmica je oko 100 km/h ili nesto vise od toga. Sad zamisli da i nabrijani skuteri idu toliko pa se zamisli...

Motor ima malu povrsinu, i u auto (pogotovo bocno i u stare aute bez ojacanja) ulazi ko noz u putar

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:bas tako,prije jedno 7,8-10god,jedan decko iz bloka poginuo na motoru,trktor neosvjetljen isao ispred njeg i bog zna kojom se brzinom zabio u prikolicu,od udarca u prikolicu glava mu otpala i odletilaa tjelo ostalo kod motora,strasno

aless_91:

--- Citat: Dzo - 28 Svibanj, 2011, 14:03:50 ---Ne samo motorima, vec i kolima, ljudi cesto precenjuju sebe, svoj auto/motor i svoje sposobnosti. Zato i dolazi do ovoga.
Kada bi svi vozili u gradovima 40 ili koliko vec pise na znaku nista se od ovoga ne bi desavalo.

--- Kraj citata ---

ni to nije rijesenje sudara bi opet bilo...  no treba znati da prvenstveno nase ceste nisu ni za ganjanje... treba biti umjeren u svemu... onaj tko ima imalo osjecaja zna da negdje moze vozit 120, a negdje nemoze ni 30...  kada bi postivali znakove i sve prometne propise ni to ti ne bi mogla biti garancija da neces imati prometnu negdje... dovoljno je samo da padnes sa motora i amen neznas sto ce se dogoditi dalje...  evo ja sam se prije par tjedana ganjo sa skutom i baco ga do koljena klizo mi je u zavojima itd. i uspio sam ga kontrolirat...  i onda jedno jutro stara me probudi da ju odbacim do stanice jer je isla na posao i sjednem odvezem ju stanem u ducan kupim cigarete i krenem lagano doma i razmisljam o tome kako cu kavicu popit na miru i skrecem u dvoriste s 5 na sat i padnem...  tako da nikad neznas sto ce te iznenadit, to moze bit tvoj motor, cesta, vozilo iz prometa, voda, ulje, cesta, neka zivina koja ti izleti, osoba... cimbenika ima na bacanje...  ne vidi im se kraj...  tako da decki moji treba samo imati malo vise u glavi i na sve biti spreman...   :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju