Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA
kruno0204991:
U svakom slucaju podrzavam ovu akciju :) :icon_thumright:
tuta125:
--- Citat: Luka 0101 - 27 Svibanj, 2011, 17:13:43 ---moje misljenje,
da se napravi baza podataka vidljiva samo adminima. Tko zeli trgovat prvo mora poslat presliku osobne. I onda mu je otvorena trznica.
Tak je na airsoft hrvatska forumu. Tko zeli trgovati, fino osobnu i bok.. Dobro oni to rade jer je zabranjeno prodavati airsoft oruzje mlađima od 18 al nije los princip
--- Kraj citata ---
Ovo mi se cini kao najsigurnije rjesenje. Ali,
1) postoji photoshop :laughing7:
2) je li to ne bi znacilo da je onda Forum, skupa s moderatorima i adminima, odgovoran za neko sranje koje se dogodi na trznici?
I slazem se takoder sa 150 postova I nekoliko mjeseci provedenih na forumu :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: tuta125 - 27 Svibanj, 2011, 18:42:34 ---Ovo mi se cini kao najsigurnije rjesenje. Ali,
1) postoji photoshop :laughing7:
2) je li to ne bi znacilo da je onda Forum, skupa s moderatorima i adminima, odgovoran za neko sranje koje se dogodi na trznici?
I slazem se takoder sa 150 postova I nekoliko mjeseci provedenih na forumu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Postoji i bar kod na licnim iskaznicama,koji se moze ocitat,ne bi to lako bilo prepravit :icon_thumright:
Doomsday:
Bar kod napravit je pi*darija... :zubo:
te-te-ac:
dobro a di je FIC da se izjasni.. :toothy12:
treba nesto poduzet.. ona lukina ideja o osobnoj nije losa.. :icon_thumright:
i neznam kak bi islo to s 6mj staza na forumu.. moze i na provedeno vrijeme na forumu.. ako ga vec imamo.. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju