Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA

<< < (2/26) > >>

Luka 0101:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2011, 10:51:59 ---cekamo...

--- Kraj citata ---
Napravit cu popis i poslat na mail administracije MS-a ili nekom adminu.. Ja necu javno stavljati ta imena radi svoje zastite

igor.sb:
kog se bojis? ''djece'' od 18+-

btw...pokrenio si temu, u startu si ugrozen  :dontknow:

Luka 0101:
Evo samo da kazem, sta se danas dogodilo.
Zvao me jedan dobar kolega sa foruma i pita me dali imam broj telefona od drugog clana foruma.. tog drugog clana cemo nazvati FIC.. da mi je lakse pisat.

Kaze kolega. Fic je prodao liku yamahu r1 i tom liku je sad policija na vratima. Fic je prodao pricu da motor ima strane papire, cak mu je i dao te neke talijanske papire, al motor nije iz vana. Motor je ukraden. Onaj fxr-180 kaj prodaje - UKRADENO, onog beverly.a kaj prodaje - UKRADENO..
Ja cak mozda nebi to osobno tolko ni shvatio ali prekjucer mi se javi fic i pita oces kupiti yamahu.. ja pitam cijenu kaze tolko i tolko.. Reko da.. daj mi par dana da skupil lovu.. Jer nije mala lova u pitanju. I sad.. kaj da sam kupio, ostao bi i bez motora i love.. Naravno da sam ljut.. Sta mislite kak se osjeca taj lik kaj je kupio tu yamahu ili lik koji je ostao bez tog motora..

Pa pun mi k**ra* vise takvih ljudi jer ne kuze sta se sve moze dogoditi

igor.sb:
bas sam htio pitat sta se bojis fica?  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

dino895:

--- Citat: Luka 0101 - 27 Svibanj, 2011, 11:04:21 ---Evo samo da kazem, sta se danas dogodilo.
Zvao me jedan dobar kolega sa foruma i pita me dali imam broj telefona od drugog clana foruma.. tog drugog clana cemo nazvati FIC.. da mi je lakse pisat.

Kaze kolega. Fic je prodao liku yamahu r1 i tom liku je sad policija na vratima. Fic je prodao pricu da motor ima strane papire, cak mu je i dao te neke talijanske papire, al motor nije iz vana. Motor je ukraden. Onaj fxr-180 kaj prodaje - UKRADENO, onog beverly.a kaj prodaje - UKRADENO..
Ja cak mozda nebi to osobno tolko ni shvatio ali prekjucer mi se javi fic i pita oces kupiti yamahu.. ja pitam cijenu kaze tolko i tolko.. Reko da.. daj mi par dana da skupil lovu.. Jer nije mala lova u pitanju. I sad.. kaj da sam kupio, ostao bi i bez motora i love.. Naravno da sam ljut.. Sta mislite kak se osjeca taj lik kaj je kupio tu yamahu ili lik koji je ostao bez tog motora..

Pa pun mi k**ra* vise takvih ljudi jer ne kuze sta se sve moze dogoditi

--- Kraj citata ---

Svaka čast  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju