Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA
BoLT3K:
--- Citat: Rox-Rab - 27 Svibanj, 2011, 23:49:31 ---Po meni jedna zgodna tema za trgovinu sa naslovom kao ''dobri i losi trgovci'' ali u obliku da se u toj temi navede korisnik s kojim se zeli trgovat pa da se izjasne oni koji su trgovali s određenom osobom i tako se stalno nadopunjava neovisno dali se vec ispitivalo za određenog člana jer u temi ''dobri i losi trgovci'' ima previse strana i nikome se neda listat da bi se na kraju razocarao jer nije nasao korisnika u tom dijelu teme
150 postova bi digao na 200 i one koji zele nabijat postove smajlicima samo prijavljivat moderatorima/adminu nek im se brisu postovi
osobna je cista glupost nisu admini policija
--- Kraj citata ---
Imaš 4 posta dnevno, pazi šta pričaš protiv spamera. ;)
Doomsday - Upravu si za sve što kažeš.
Ostali - Jebiga, pazite šta kupujete. Saznajte što više možete o kupcu/prodavcu i predmetu trgovine.
Ostalo je sve sreća.
Ako zajebe, tetoviraj ga lemilicom.
Šta biste drugo mogli.
Rox-Rab:
--- Citat: BoLT3K - 28 Svibanj, 2011, 00:00:18 ---Imaš 4 posta dnevno, pazi šta pričaš protiv spamera. ;)
--- Kraj citata ---
barem ne stavljam smajlice nego napisem kako da se rijesi problem ako znam
Miki-speedy:
Jeste to ste upravu sto kazete da nam ovaj forum pruza dosta,to stoji!
Al zar ne bi bilo bolje kad bi to nekako pokusali rijesit,barem postovima ako nista drugo...mislim 30% njih bi odustalo :dontknow:
I mislim da bi bilo ok da se za stalno bannuje onaj ko svjesno,namjerno prevari..ono tipa ne uplati pare ili ne posalje uopste dijelove.
wonderkid:
--- Citat: BoLT3K - 28 Svibanj, 2011, 00:00:18 ---Imaš 4 posta dnevno, pazi šta pričaš protiv spamera. ;)
Doomsday - Upravu si za sve što kažeš.
Ostali - Jebiga, pazite šta kupujete. Saznajte što više možete o kupcu/prodavcu i predmetu trgovine.
Ostalo je sve sreća.
Ako zajebe, tetoviraj ga lemilicom.
Šta biste drugo mogli.
--- Kraj citata ---
nemozes paziti dovoljno u danasnje vrijeme,znaju te i clanovi foruma s dugim stazem i velikim znanjem zajebat a kamoli nece ovi manji,nesto bi se trebalo u vezi toga poduzet
BoLT3K:
--- Citat: wonderkid - 28 Svibanj, 2011, 02:39:12 ---nemozes paziti dovoljno u danasnje vrijeme,znaju te i clanovi foruma s dugim stazem i velikim znanjem zajebat a kamoli nece ovi manji,nesto bi se trebalo u vezi toga poduzet
--- Kraj citata ---
A znam Antonio, al' problem je što nikako nemo'š znati koje treba vjerovati.
Zajebe te član sa 9000+ postova i upropasti 2 Božića, a neki lik kojeg s glave ne znaš i ima 10 postova te ispoštuje u trgovini i sve bude uredu ..
Nikako nemo'š znati.
Ipak, na kraju, LEMILICA !
:glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju