Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner 50cc SP kako da ga nabrijem :)

<< < (7/12) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Pinky - 30 Svibanj, 2011, 01:21:16 ---pa nie bitno za spuh jel nov a ovo ostalo bi trebalo da bude novo :) i kakav bi mi set up preporucio to mi je najbitnije :D

a za spuh hoce da mi prijatelj da jako jeftino yasuna auspuh ali kod njega je bila aprilia pa neznam dali moze na gileru ??

--- Kraj citata ---
Dobro onda...
Zavisi jel piaggio masina na toj apriliji il je morini ili minareli..to provjeri odma da ti naglasim da ni slucajno ne mjenjas granu,time bi ga unistio...
Sacekaj malo pa na trznici nadji Gianeli Reverse ili Yasuni R..i ostace ti za rolnice i federe...
A koji je to yasuni?

Pinky:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Svibanj, 2011, 01:27:16 ---Dobro onda...
Zavisi jel piaggio masina na toj apriliji il je morini ili minareli..to provjeri odma da ti naglasim da ni slucajno ne mjenjas granu,time bi ga unistio...
Sacekaj malo pa na trznici nadji Gianeli Reverse ili Yasuni R..i ostace ti za rolnice i federe...
A koji je to yasuni?

--- Kraj citata ---

neznam samo je reko da ga ima pokazace mi za koji dan a koliko kosta od prilike taj Yasuni R ???

Miki-speedy:

--- Citat: Pinky - 30 Svibanj, 2011, 01:30:33 ---neznam samo je reko da ga ima pokazace mi za koji dan a koliko kosta od prilike taj Yasuni R ???

--- Kraj citata ---
Nov 1600-1700kn a polovan se moze nac za 800-900 kn..

Pinky:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Svibanj, 2011, 01:32:09 ---Nov 1600-1700kn a polovan se moze nac za 800-900 kn..

--- Kraj citata ---

bolje izgleda uzet polovan XD

Miki-speedy:

--- Citat: Pinky - 30 Svibanj, 2011, 01:34:47 ---
bolje izgleda uzet polovan XD

--- Kraj citata ---
Ma i ja bi uzeo prije polovan,samo pogledas u kakvom je stanju vuna i to je to :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju