Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner 50cc SP kako da ga nabrijem :)

<< < (6/12) > >>

kileextreme:
puknes gore od sp180 2t i lagano se voziš :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Miki-speedy:

--- Citat: Pinky - 30 Svibanj, 2011, 00:48:41 ---neznam tacno zato vas i pitam -.-

--- Kraj citata ---
Pa najbolje bi bilo da slozis BB ;D
Al ako hoces da ga nabrijes onda prvo kako raspolazes s novcem? Koliko mislsis ulozit?

Pinky:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Svibanj, 2011, 00:58:26 ---Pa najbolje bi bilo da slozis BB ;D
Al ako hoces da ga nabrijes onda prvo kako raspolazes s novcem? Koliko mislsis ulozit?

--- Kraj citata ---

pa ulozio bi 500 eura :D ali ne odma postepeno sad bi mogo da izdvojim 120 eura....

a sta je BB

Miki-speedy:

--- Citat: Pinky - 30 Svibanj, 2011, 01:05:47 ---pa ulozio bi 500 eura :D ali ne odma postepeno sad bi mogo da izdvojim 120 eura....

a sta je BB

--- Kraj citata ---
Aha,jel ti bitno jel polovno il novo?
Kreni ovim redoslijedom spuh,rolnice,oprugice,dizna...pa kad skupis jos para variomat i kit i onda si miran ;D
A bb(big bore) su ti ove vece masine sp180,vx,vxr itd.I lete a trose malo(osim sp-a)

Pinky:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Svibanj, 2011, 01:09:25 ---Aha,jel ti bitno jel polovno il novo?
Kreni ovim redoslijedom spuh,rolnice,oprugice,dizna...pa kad skupis jos para variomat i kit i onda si miran ;D
A bb(big bore) su ti ove vece masine sp180,vx,vxr itd.I lete a trose malo(osim sp-a)

--- Kraj citata ---

pa nie bitno za spuh jel nov a ovo ostalo bi trebalo da bude novo :) i kakav bi mi set up preporucio to mi je najbitnije :D

a za spuh hoce da mi prijatelj da jako jeftino yasuna auspuh ali kod njega je bila aprilia pa neznam dali moze na gileru ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju