Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner 50cc SP kako da ga nabrijem :)
Kamba:
Maminjo lupaš bez veze! ::) uspoređivat bezveznog Nexta sa Yasunijem i rec da su jednaki je glupost totalna! Next je zamjensko smeće! R je jeben na serijali,na kitu da ne govorim!
Miki-speedy:
--- Citat: Miroslav Kamba - 28 Svibanj, 2011, 16:41:48 ---Maminjo lupaš bez veze! ::) uspoređivat bezveznog Nexta sa Yasunijem i rec da su jednaki je glupost totalna! Next je zamjensko smeće! R je jeben na serijali,na kitu da ne govorim!
--- Kraj citata ---
Sto se kvalitete tice nebo i zemlja,to znam...
A meni se sad hebo svidja pravo a nisam nikad o njemu razmisljao,al neki dan kad sam ga ismirglao malo od crnila i ulja, malo je pokisla jedna strana kontam joj valja sve ispocetka kad pogleda on mokar ni trunke rdje,tad mi stari rece da je od inoxa ;D
Zato preporucujem ti neki spuh slican njemu,po performansama je kazu da je skoro ko yasuni r,sad ne znam koliko je to tacno :)
maminjo:
--- Citat: Miroslav Kamba - 28 Svibanj, 2011, 16:41:48 ---Maminjo lupaš bez veze! ::) uspoređivat bezveznog Nexta sa Yasunijem i rec da su jednaki je glupost totalna! Next je zamjensko smeće! R je jeben na serijali,na kitu da ne govorim!
--- Kraj citata ---
pa ko je to uopće uspoređivo...uspoređivo sam nexta i reversa......a yasunia imam ja sad i bolji je tri puta o oba dva to uopće nije upitno.....nekaj si ti pobrko i krivo shvatio
a realno next uopće nije zamjensko smeće neg svoj poso na serijali (nikakav kit )odradi isto ko i klasu 'kao bolji' reverse...o tom sam ja pričo....jer imo sam reversa prije yasunia i sad imam nexta na sestrinom istom skutu i velim iz prve ruke u praksi u vožnji sve su dojmovi na serijali ne na kitu!
Pinky:
--- Citat: ivanm - 27 Svibanj, 2011, 13:22:42 ---novi spuh, novi variomat, rolice i odgovarajući federi.
--- Kraj citata ---
koje federe da stavim na malossi multivar 2000 ???
Go-Go RUNNER:
kakvi federi na malossi multivar? Da ne misliš na rolice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju