Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner 50cc SP kako da ga nabrijem :)
marin18:
--- Citat: PMP-Racing Team - 28 Svibanj, 2011, 11:16:17 ---Da sam ja na tvom mjestu uzeo bih nekog yasunia,a sto se tice malossijevog variomata to ti je dobar izbor :headbang:
--- Kraj citata ---
Za serijalu mu nije potreban yasuni za te pare koliko dođe moze kupit reversa i multivar i bit ce sretan
animatrix:
ja da vozim talijansku masinu isao bih na najjace sto moze na njega, Yasuni R :laughing7:
maminjo:
Ma yasuniR na serijalu totalno nepotrebno.........sad smo sestri na skroz novog typhoona piknuli gianelli nexta i odličan spuh za 750kn skroz novi :grejt:..u perfomansama na serijali nikakva razlika spram reversa...isprobo i jednog i drugog na praktički istim skuterima
Miki-speedy:
Ako imas para stavi ipak yasunija,vrijedi svake pare a veoma kvalitetno uradjen je...
Ili stavi hebo performera ako kupujes novo,al ne chrome verziju nego onu drugu od inoxa i nemas problema s hrdjom :icon_thumright:
maminjo:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 28 Svibanj, 2011, 16:07:09 ---Ako imas para stavi ipak yasunija,vrijedi svake pare a veoma kvalitetno uradjen je...
--- Kraj citata ---
A gle ak imaš para naravno onda uzmi Yasuni-a...yasuni je bez premca jedan od najkvalitetnijih i najboljih spuhova (ako ne i naj)
ja govorim samo o nekakvoj realnosti uloženo-dobiveno.....za 700-800kn skroz novi spuh i perfomanse niš lošije neg sa drugim spuhom od 1400kn na serijali naravno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju