Općenito > Propisi
Vanredni tehnicki
marracc:
--- Citat: MaRi0_St - 25 Svibanj, 2011, 21:35:43 ---ne smije. sve neregularnosti moraš otklonit o svom trošku, stanica za tehnički nije servis :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
pitanje je : da li netko na tehnickom smije raskopat skuter, u svrhu toga da nadje elektricnu ili bilo kakvu drugu blokadu u bilo kojem obliku koji se može palit i gasit, i tako da ustanovi neispravnost vozila??????
3alfa3:
Sve sto nije zabranjeno je dozvoljeno. Tako zakoni funkcioniraju.
A nigdje ne pise kakva blokada mora bit na skuteru.
Kad ce postojat odredba da na skuteru moraju biti ORIGINALNE blokade - to je onda druga stvar...
Luka 0101:
--- Citat: marracc - 25 Svibanj, 2011, 21:39:52 --- pitanje je : da li netko na tehnickom smije raskopat skuter, u svrhu toga da nadje elektricnu ili bilo kakvu drugu blokadu u bilo kojem obliku koji se može palit i gasit, i tako da ustanovi neispravnost vozila??????
--- Kraj citata ---
ne moze... nema ti on kaj kopat po skuteru
Iwo SR Tuono:
ako ti takne skuter slobodno možeš reć da ti ga pusti na miru i da nema šta kopat, ako nastavi kopat da ćeš prekinut tehnički i dić pritužbu i amen
može ga pregledat, napucat gas i provjerit šta na papiru ga traži, sve dalje od toga ne smije
igor.sb:
otprilike mi je receno
dirat vozilo smije po nalogu suda, ako si ozljedio nekog il usmrtio, znaci bla bla da se utvrdi ispravnost vozila, kocnice sta ti ja znam
dok to nema moze te povuc za k...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju