Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD2 : scooter tunners clan

<< < (6/61) > >>

speed:

--- Citat: eladio - 26 Siječanj, 2008, 22:35:10 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 26 Siječanj, 2008, 22:32:21 ---ne kuzis kako se koristi helt????HALO...to je ona zelena crta doli koja se smanjuje ako te pogode...pogodak ili dva i mrtav si...i ako te pogode skupljas okolo "prvu pomoc" :icon_biggrin: :toothy3: :toothy10:

uglavnom...doslo je do komplikacija u "nabavljanju" cod2 al cu se potruditi sto prije nabavati... :laughing7:

--- Kraj citata ---

a gle, kako postaviti trapulu? mora biti neki "gumb" ?

isto i za heltove koje dobijes ? ovdje heltovi nisu na podu, vec ih imas i po potrebi koristis , valjda neki gumb isto ili nesto, ali eto , ja imam ovaj defoltni helt i meni je dosta  :dontknow:  :redface: :toothy9:

--- Kraj citata ---

healt ti se korist,tanes na jednom jestu i drzis F i vidjet ces kako ti se puni snaga,ja ga nikad ne koristim ;D

S.W.A.T.:
ovisi kakav je server...koje opcije ima...
npr. u cod2 u igrici u songlplayeru ga ni nema...tj kad te pogodi neko...maknes se iza necega di te nemoze niko gadati...i onda se oporavis sam...tj nigdi neskupljas helt...(zdravlje)
al sam na jedom serveru nasa da ima helta...tj ka sta je bilo u cod-u prvom ili ka sta je u moh-u...tako da ti helt nemozes koristiti ka neku snagu ka sta je u nekim igrama...imas karzimu ili neka druga sranja...nego kad te neko pogodi onda ti se smanjuje dok ne umres ili dok ne pokupis helt(onu kutiju prva pomoc)
al neznam kakav vi to server imate...bumo vidili...samo da nabavim cod2 i dolazim...

speed:

--- Citat: S.W.A.T. - 27 Siječanj, 2008, 14:22:58 ---ovisi kakav je server...koje opcije ima...
npr. u cod2 u igrici u songlplayeru ga ni nema...tj kad te pogodi neko...maknes se iza necega di te nemoze niko gadati...i onda se oporavis sam...tj nigdi neskupljas helt...(zdravlje)
al sam na jedom serveru nasa da ima helta...tj ka sta je bilo u cod-u prvom ili ka sta je u moh-u...tako da ti helt nemozes koristiti ka neku snagu ka sta je u nekim igrama...imas karzimu ili neka druga sranja...nego kad te neko pogodi onda ti se smanjuje dok ne umres ili dok ne pokupis helt(onu kutiju prva pomoc)
al neznam kakav vi to server imate...bumo vidili...samo da nabavim cod2 i dolazim...

--- Kraj citata ---
najbolje dodji pa vidi :icon_thumright:

S.W.A.T.:
evo sam bia sad na tom serveru...nisam dugo igra...pa nisam nesto dobar bia...al server je SRANJE...SRY...

ako ocete ja vam dam link je jedan super server...bar je meni tako...al nije cro...

samo da mi frend posalje ip :laughing9:

ako budete igrali javite ovdi kad...ja cu se malo uvjezbavati ovih dana da se vratim u formu...pa cemo igrati... :icon_thumright:

vpucko:
pisi mene isto

i sam da pitam zast igrate na cro clanu, jedan medju losijim serverima, chitera ima cak i medju njihovim igracima!

ukljucite si lagmeter! pa cete vidit kak radi kad netko od CROClan igraca dodje na server!

imam iskustva s njima! hehehe ja sam prije igrao pod [Sekta6]Pajser :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju