Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD2 : scooter tunners clan

<< < (5/61) > >>

S.W.A.T.:
a koj tip igre najcesce igrate???i koje mape...

ja kad sam igra sam po cile dane (DOSLOVNO) bia na jednom serveru di imas helt, mozes postavljati mine...i ima super stvari...neznam...evo potaknuli ste me da ponovo pocnem igrati...pa cemo viditi...ako mi se svidi doci cu ;)

eladio:

--- Citat: S.W.A.T. - 26 Siječanj, 2008, 22:13:08 ---a koj tip igre najcesce igrate???i koje mape...

ja kad sam igra sam po cile dane (DOSLOVNO) bia na jednom serveru di imas helt, mozes postavljati mine...i ima super stvari...neznam...evo potaknuli ste me da ponovo pocnem igrati...pa cemo viditi...ako mi se svidi doci cu ;)

--- Kraj citata ---

isto to..

iako ja jos ne kuzim kako se stavljaju mine ili koristi helt  :toothy9:

ali borim se i bez toga  :redface:

S.W.A.T.:
ne kuzis kako se koristi helt????HALO...to je ona zelena crta doli koja se smanjuje ako te pogode...pogodak ili dva i mrtav si...i ako te pogode skupljas okolo "prvu pomoc" :icon_biggrin: :toothy3: :toothy10:

uglavnom...doslo je do komplikacija u "nabavljanju" cod2 al cu se potruditi sto prije nabavati... :laughing7:

eladio:

--- Citat: S.W.A.T. - 26 Siječanj, 2008, 22:32:21 ---ne kuzis kako se koristi helt????HALO...to je ona zelena crta doli koja se smanjuje ako te pogode...pogodak ili dva i mrtav si...i ako te pogode skupljas okolo "prvu pomoc" :icon_biggrin: :toothy3: :toothy10:

uglavnom...doslo je do komplikacija u "nabavljanju" cod2 al cu se potruditi sto prije nabavati... :laughing7:

--- Kraj citata ---

a gle, kako postaviti trapulu? mora biti neki "gumb" ?

isto i za heltove koje dobijes ? ovdje heltovi nisu na podu, vec ih imas i po potrebi koristis , valjda neki gumb isto ili nesto, ali eto , ja imam ovaj defoltni helt i meni je dosta  :dontknow:  :redface: :toothy9:

S.W.A.T.:
minu postavis tako da izmedu nekog prolaza tj na vratima kad si se spustis na zemlju, legnes...i onda se mices dok se ne pojavi neko slovo (F) i onda ga drzis dok se ne postavi...tako je bar tamo bilo...al neznam kako je kod vas...

samo mislim da ce biti problema sta imam vistu...pa neznam oce htjeti...ako nebude onda sry...igrat bum cod4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju