Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji spuh za 180 sp???
:::Bruno::::
staviš serijski ali od modela do 2000.g jer nemaju katalizator... a što se tiće gljive stavi ju... meni je zvuk ok.. ali mi motor ide bolje sa airboxom (drugim riječima - nije mi se dalo štelati gljivu, a i više guta s njom)
MARINO:
na big bore se moze jako puno izvuc samo sa gljivom,al zvuk je ruzan,cuje se ko traktor ali se moze stvarno dosta dobit,i u startu i u krajnjoj... :headbang:
dalmatinac00:
Ja imam Gianelli na mom sp-u, i iskreno samo sa njim sam dobio dosta, a to dosta je samo krajnja brzina, start je zagušen. doduše potrebno je još promijeniti variomat i rolice, filter zraka i diznu, i još dosta toga ako želiš išta postići, samo sa auspuhom i samim njegovim montiranjem dobivaš samo malo drugačiji zvuk i malo veču krajnju brzinu.
pralas:
--- Citat: dalmatinac00 - 16 Lipanj, 2010, 21:52:17 ---Ja imam Gianelli na mom sp-u, i iskreno samo sa njim sam dobio dosta, a to dosta je samo krajnja brzina, start je zagušen. doduše potrebno je još promijeniti variomat i rolice, filter zraka i diznu, i još dosta toga ako želiš išta postići, samo sa auspuhom i samim njegovim montiranjem dobivaš samo malo drugačiji zvuk i malo veču krajnju brzinu.
--- Kraj citata ---
covjece jel vidis kad je zadnji post napisan ???25.1.2008 ::)
malo pazi na datume,proslo je vise od 2 god,ko zna koliko je vec spuhova promjenio...
nemoj to shvatiti kao prozivku nego samo na savjet :icon_thumright:
Kamba:
....ova tema je stara 2 i pol godine...... :toothy12:...dosad mu se već raspao motor...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju