Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji spuh za 180 sp???

<< < (3/4) > >>

180RunNeR:
ali zanima me kaav će zvuk imat....hoće se ćut normalno(kao i s običnim filterom) ili će bit prebučno.....

igor.sb:

--- Citat: scorpione90 - 24 Siječanj, 2008, 20:48:39 ---ali zanima me kaav će zvuk imat....hoće se ćut normalno(kao i s običnim filterom) ili će bit prebučno.....

--- Kraj citata ---

pa fino ti kazem skini filter (air box) pa se provozaj malo, ne bi se trebao gusiti na manjim otvorima gasa

imat ces zvuk kao da se netko dere baaaaaaaaaaaaaaaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :icon_thumright:

slican zvuk bi trebao biti sa ili bez gljive

black-rox:
Bolje rečeno radit će ko neka baja,a ne pila od runnera 180 pusti serijski filter ili stavi samo malossi red sponge :icon_thumright:

dino_sk:

--- Citat: igor.sb - 24 Siječanj, 2008, 22:32:04 ---
--- Citat: scorpione90 - 24 Siječanj, 2008, 20:48:39 ---ali zanima me kaav će zvuk imat....hoće se ćut normalno(kao i s običnim filterom) ili će bit prebučno.....

--- Kraj citata ---

pa fino ti kazem skini filter (air box) pa se provozaj malo, ne bi se trebao gusiti na manjim otvorima gasa

imat ces zvuk kao da se netko dere baaaaaaaaaaaaaaaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :icon_thumright:

slican zvuk bi trebao biti sa ili bez gljive

--- Kraj citata ---

decko je sve lijepo objasnio :icon_thumright:

ryder on the storm:

--- Citat: scorpione90 - 24 Siječanj, 2008, 17:57:35 ---Zanima me koji mi je najbolje spuh stavit na 180-ku 2t????Neki kažu ostavi serijalu.....a neki stavi neki drugi...molim vas za mišljenje..... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---
malossi mhr :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju