Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kupoprodajni ugovor..  (Posjeta: 6585 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Kupoprodajni ugovor..
« Odgovori #20 : 29 Svibanj, 2011, 19:17:06 »
a koje to dijete od 16 godina može samo kupit VXRa 180? ???

Kad sam imao 15-16, frend iz razreda je kupio BMW M3 i uredno ga registrirao

Offline MaRi0_St

• forumski pješak
  • *
  • R19 Mafia
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: BT50QT
  • Moja Kaciga: --
« Odgovori #21 : 29 Svibanj, 2011, 19:29:26 »
i sam ga je zaradio? to su bili dani... ;D

Offline dino895

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • forumski skuteraš
  • *
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Sr 150 ! Vx(R) 200 !
  • Moja Kaciga: HJC Nob
« Odgovori #22 : 29 Svibanj, 2011, 20:56:55 »
Ja imam malo veči problem....zato bi vas molio za razumjevanje i pomoć  :icon_thumright:

Moj prijatelj ima piaggia nrg i ja bih ga kupio od njega ali je odjavljen.On ima papiri i knjižicu vozila.Problem je u tome što mi nebi radili kupoprodajni ugovor nego bi je jednostavno išao kod njega i dao mu novac,a onda na tehnički i prepis na mene.Znači ja bi registrirao motor bez kupoprodajnog ugovora,dali je to moguće  :dontknow:

Btv:čito sam postove prije i znači ja ga mogu registrirat pod mojim vlasništvom ali mi samo treba osobna...imam 16 godina  tako da mi nije baš sve potpuno jasno  :sad1:  oprostite ako su pitanja glupa  :toothy9: :toothy9:

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #23 : 29 Svibanj, 2011, 21:16:18 »
ti mozes kupit skuter od njega...moze se i tehnicki napravit ali on je vlasnik...ne mozes prepisat na sebe bez kupoprodajnog...moj apreporuka da se ne zezas s tim nego napravis kupoprodajni, to je cas posla i gotovo...ako ne daj boze imas nekog problema s policijom on ce bit kriv jer je na njega skuter...

ti na sebe mozes napravit kupoprodajni ugovor i prepisat ako si maloljetan...ali ako bis ga htio prodavat, odnosno prepisat na nekog drugog...to ne mozes osim ako ne dobijes suglasnost socijalnog radnika ili dok ne postanes punoljetan

Offline Baty

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: gilera vxr 180
« Odgovori #24 : 05 Lipanj, 2011, 12:23:35 »
ovako... citao sam neke postove i vidim da svi svasta pisu xD uglavnom... motor se moze bez problema kupiti... kupoprodajni ugovor se moze isto bez problema napravit... prijepis motora na maloljetnu osobu se isto moze napraviti... ali.. ako se prepise na maloljetnu osobu... maloljetnik NEmoze registrirati ni prodati motor dok ne postane punoljetan...   :glasses9:

Offline BilyPiton

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Ubizec-Soft.com
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Tomos Atx e90
  • Moja Kaciga: uvjek na glavi!
  • MojSetup: Nema kite!
  • MojSpuh: MF3 Power
« Odgovori #25 : 05 Lipanj, 2011, 14:25:06 »
ovako... citao sam neke postove i vidim da svi svasta pisu xD uglavnom... motor se moze bez problema kupiti... kupoprodajni ugovor se moze isto bez problema napravit... prijepis motora na maloljetnu osobu se isto moze napraviti... ali.. ako se prepise na maloljetnu osobu... maloljetnik NEmoze registrirati ni prodati motor dok ne postane punoljetan...   :glasses9:

to opce nije istina niti 1% sve se moze samo je procedura u nekim situacijama drugačija  :angry7:

Izrađujem WEB stranice! Zakup domena, hostinga... više info na pm!