Općenito > Generalno o skuterima

derbi GP1 racing VS aprilia RS 50R

<< < (2/8) > >>

crni23:
a jbg neznam kako to ide...vidjet cu tamo!!!!i predstaviti se........
nemoze li nitko pomoci u mojoj dilemi...
zanimaju me prednosti i mane tih skutera

3alfa3:
Gilera Runner
NRG Power
Aprilia SR
Derbi GP1 Open

To je sve manje-vise isto i razlika je samo u dizajnu i osim cinjenice da Derbi ima losiju zavrsnu obradu (kvaliteta i spojevi plastika) svi su isti.
GP1 racing je nesto drugaciji jer koristi lanac i jaaako je limitiran mogucnoscu tuninga sto ce ti kad-tad biti zao ako ga kupis. Srecom, napravili su GP Open pa to sada ljudi kupuju.

Derbi opcenito ima losiju podrsku u dijelovima (osim same mashine koja je Piaggio) i servisu jer nije dio Piaggo/Gilera/Aprilia koncerna. Navodno je i puno zamjerki na zastupnika u HR, ali osobno to ne mogu potvrditi jer nisam s njima imao kontakta.

Osobno bi ipak preporucio neki od gore spomenute trojke.

crni23:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Siječanj, 2008, 15:34:17 ---Gilera Runner
NRG Power
Aprilia SR
Derbi GP1 Open

To je sve manje-vise isto i razlika je samo u dizajnu i osim cinjenice da Derbi ima losiju zavrsnu obradu (kvaliteta i spojevi plastika) svi su isti.
GP1 racing je nesto drugaciji jer koristi lanac i jaaako je limitiran mogucnoscu tuninga sto ce ti kad-tad biti zao ako ga kupis. Srecom, napravili su GP Open pa to sada ljudi kupuju.

Derbi opcenito ima losiju podrsku u dijelovima (osim same mashine koja je Piaggio) i servisu jer nije dio Piaggo/Gilera/Aprilia koncerna. Navodno je i puno zamjerki na zastupnika u HR, ali osobno to ne mogu potvrditi jer nisam s njima imao kontakta.

Osobno bi ipak preporucio neki od gore spomenute trojke.

--- Kraj citata ---

hvala na savjetu...ali nije mi jasno gledam apriliju odlican je skuter a nitko o njemu ne prica, odlicne je obrade i dobrih performansi

3alfa3:

--- Citat: crni23 - 23 Siječanj, 2008, 15:47:25 ---...ali nije mi jasno gledam apriliju odlican je skuter a nitko o njemu ne prica, odlicne je obrade i dobrih performansi

--- Kraj citata ---

I ima finu vilicu naprijed, bolju od NRG-a ili Gillere. Iako je uljna, bolja je. Ali, taj skut je jednostavno radjen za nize ljude, pa ako si visok, nema sanse da ces se ugodno osjecati na njemu. Po tom pitanju je NRG i Runner miljama daleko. Kod Runnera me smeta sto ej prednji kotac 14 cola pa je izbor guma zapravo nikakav.
Dakle, ako si nizi rastom, a Aprilia ti se svidja - kupuj. Ako si visi, potrazi nesto drugo (NRG, Runner).

crni23:
jesam nizi sam oko 180..mislim srednji!!!
samo mi nije jasno neki pljuju derbi neki ga hvale...svi testovi pokazuju da je mrak da ide odlicno
ja bi radje derbija jako mi se svidja...samo me muci to sto neki kazu da zna trokirati, i jeba je da
se dijelovi cekaju pun k**ra* i meni je daleko servis...iz maksimira sam..a oni su u kustosiji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju