Općenito > Generalno o skuterima
derbi GP1 racing VS aprilia RS 50R
3alfa3:
Trokiranje...
On ima Piaggio agregat i po tom pitanju je IDENTICAN drugima. Ali problem sa cekanjem dijelova i servisom je po meni prevelik da bi ga uopce uzeo u razmatranje.
Sto se tice kako on ide.. Ide, (racing verzija) ali samo dok su svi totalne serijale. Vec manjim tuningom ova ostala trojka ide bolje, a kamoli stavljanjem kita. U tom slucaju Derbi stoji, a ne da ide. A njega tunirat je jako tesko - nema spuha za njega koji daje dobre performanse, a spuh je na 2T motorima od presudne vaznosti.
SlowRider:
mislim da taj Derbi ima samo 1 auspuh od Leo Vincea i dosta je dug :icon_scratch:
crni23:
da dobro si rekao
a gledam kod aprilie kazu da cak ide i bolje od derbija...ali i kazu da ima vec dobar spuh tako da mi kazu
da cak nije potrebno mjenjati
gle ja se bas i ne kuzim previse u motore...to kupujem za voznju po gradu jer sam s autom lud....inace se vise kuzim u aute
Mr J:
Nova aprilija je i dizajnom jako napredna... To su sve piaggio agregati i sto se tice samog agregata neces pogrijesiti, s tim da je poput intela u informatickoj opremi...
Osobno kada bih uzimao novu 50icu to bi bila aprilia...
Sretno u odabiru... :icon_thumright:
3alfa3:
Svi serijski spuhovi su KATASTROFA. Nisu rezonantni, a i zaguseni su katalizatorom. Stavljanjem rezo spuha, dobiva se 30+% snage sto se jako osjeti.
Ali, kod upustanja u tunung vrlo je vazno prije ulaska u sve to znaci sto se hoce, jer tuning se radi po "klasama" i nije dobar ako se one mijesaju. Najcesca greska je kupiti rezo spuh koji je odlican za serijski skuter, a onda staviti veci cilindar kojem taj spuh vise ne odgovara.
Za ljude kojima je skut samo prijevozno sredstvo i ne traze od njega bog zna sto, rezo spuh bi ipak trebao biti na listi dijelova za ugradju jer ga je jednostavno staviti, a daje puno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju