Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Jet Force - Koji Leo vince da stavim...?
dino895:
E sad...na nisam baš neki stručnjak ali po meni bi,kad već stavljaš neki spuh...bilo bi bolje da kupiš yasuni r ili yasuni z ...ako misliš ić dalje,znači stavljat multivar,kevlar,poigrat se s rolicama,federčićima...a jednog dana i neki base kit,onda bi bilo bolje da kupiš nešto tipa yasunija :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
na pug blokove šta god staviš to neće ić, nemoj puno ulagat, multivar i ZX su ti bestbuy na tom skuteru i prirubnica sa puga 100 i dellorto karb i onda si tu negdje
perko_sr50:
sta pricate gluposti, ja imam jet forcea sa gianelli rekordom i skuter ide 95+ po satu bez problema sve je ostalo serijala auspuh i uz njega sta sam dobio u paketu je na skuteru znaci rolice i federcici
Miki-speedy:
--- Citat: dino895 - 22 Svibanj, 2011, 10:24:50 ---E sad...na nisam baš neki stručnjak ali po meni bi,kad već stavljaš neki spuh...bilo bi bolje da kupiš yasuni r ili yasuni z ...ako misliš ić dalje,znači stavljat multivar,kevlar,poigrat se s rolicama,federčićima...a jednog dana i neki base kit,onda bi bilo bolje da kupiš nešto tipa yasunija :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Yasuni z nije ni blizu r-u :icon_thumright:
I ne kontam zasto ne bi dobio puno sa spuhom?
Iwo SR Tuono:
--- Citat: perko_sr50 - 24 Svibanj, 2011, 22:41:09 ---sta pricate gluposti, ja imam jet forcea sa gianelli rekordom i skuter ide 95+ po satu bez problema sve je ostalo serijala auspuh i uz njega sta sam dobio u paketu je na skuteru znaci rolice i federcici
--- Kraj citata ---
jesi ikad probo stat sa base pugom protiv base piaggia
pia ode za 3 dužine, tih 95+ je nerealno za te blokove, eno ti mmario, on ej jetforcea doveo u krajnost i nakraju zaključio da si ti blokovi da prostiš deep shit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju