Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot Jet Force - Koji Leo vince da stavim...?

(1/4) > >>

crunchas:
U pitanju je Jet Force 50, sve serijski, i htio bio malo da ga ubrzam, pa ću prvo krenuti sa ispuhom...

Kolko sam uspio skužiti ovdje s forum, najbolje staviti Leo Vince ZX, no ovdje na popisu ima više vrsti tih aupuha, pa bi molio znalce, da mi preporuće kojeg bi bio best buy:

http://www.sip-scootershop.com/main/base/Results.aspx?d=%28sco%29&s=da3e2665b33944a2ae762dcaa877d9c6&a=1&sort=0&uc=%281d5dedbf24d143ac9db25ce00b5e13b5%29

Hvala

B.E.R.O.:
Moja preporuka Leo Vince ZX crom.
Ne hrdja,i najlakse ga je za odrzavati.
Ovaj lakirani lijepi izgledaju ti varovi ali lak izgori nakon nekog vremena od temperature i poslije hrdjati.
Crom je malo skuplji ali ispalati se svake kune!!
Ako bas hoces ZX to su ti moje preporuke...
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

crunchas:
E super hvala na odgovoru!  :icon_thumright:

A jel bi bio koji bolji auspuh a da su karakteristike znatno bolje od ZX-a, tj. da bi se na skuteru razlika puno bolje osjetila??

pixa.93:

--- Citat: crunchas - 21 Svibanj, 2011, 15:26:32 ---E super hvala na odgovoru!  :icon_thumright:

A jel bi bio koji bolji auspuh a da su karakteristike znatno bolje od ZX-a, tj. da bi se na skuteru razlika puno bolje osjetila??

--- Kraj citata ---

a svi najcesce na serijalu stavljaju auspuhe tipa zx-a ..za puno bolju razliku nije dovoljno samo auspuh promijeniti

crunchas:
A od nečeg moram početi!!
Netražim sad da mi skuter ide preko 100km/h i da utućem brdo para, al da ga ubrzam do za recimo 5-10km/h bio bih super zadovoljan za početak!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju