Općenito > Generalno o skuterima

Derbi gp1-par pitanja

<< < (3/7) > >>

aldin:
 :toothy9:
To za kacigu me i ne zabrinjava puno...Najvise su me brinule plastike koje kao lako pucaju.Jedan mi je kolega rekao ako motor padne s nogare da se doslovno saspu u komadice..A niko nije naveo kocnice kakve su...Neki kazu bolje nego na runneru neki da su losije 5 puta..

gaso999:
posjedujem derby gp1 open 2007g. i vrlo sam zadovoljan s njime.

sto se tice plastika po meni su dobre a ne lose kako se ocjenjuju.
za opena nema bocnog nogara za kupiti samo neki home made verzija.
znaci ima samo centralni.

ako ti padne sa centralnog onda ce se plastike rasuti na svakom skuteru.

--- Citat: dugi13 - 21 Svibanj, 2011, 09:46:10 ---e da i ne stane ti kaciga pod sjedalo i to zna biti jako iritantno kad ides negdje van!

--- Kraj citata ---

nije istina !!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Citat: cosa_wp - 21 Svibanj, 2011, 13:20:51 ---to si u pravu to im je najveca mana koja me uzasno iritira

--- Kraj citata ---

niste probali pa nemojte pricati i siriti lazne informacije !!!

posto posjedujem nolanovu kacigu stane bez problema bez ikakvog napinjanja sica !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poggiali:

--- Citat: ivanm - 21 Svibanj, 2011, 09:11:34 ---ako je lanac verzija nemoj uzeti...
derby gp1 da, i gp1 open da..
meni se sviđa najviše ovaj od 2001-2005...
--- Kraj citata ---

Kolko kg ima taj GP ?

Inace i meni je fora, nema ih bas puno

Dugi13:
ocito imas drugaciji sic i kadu na tom modelu ali model iz 2010 koji sam ja osobno imao nije mu stala nikakva integralna kaciga ispod!

marko.p:
imao sam derbia gp1 open, napravio 15 km bez ijednog kvara puknute plastike i sl.

pao jesam, plastike se nisu raspale ni puknule, jedino poderale što je normalno, lažu kad kažu da pucaju

u leru plastike vibriraju, ali na mome nisu jer sam poriktao

završna obrada ne lakiranih plastika možda malo lošija od ostalih iz piaggio grupe

kočnice po meni lošije od ostalih iz piaggio grupe (derbi ima ajp a ostali brembo)

kaciga stane pod sic i nema ništa manje mjesta od ostalih, tj. više od sr 50

mana je što je teži od ostalih

suvozaču je malo neudobnije

ono što nitko nije spomenuo je da on ima najbolju ramu, nema prepigavanja u zavoju kao i kod ostalih

vozne osobine, daleko, ali daleko bolje od ostalih, sr 50 ili runner ili nrg (govorim o novim modelima) nisu mu ni do koljena

imam sr 50 2006 god a ona je kao i runner i nrg neusporediva sa derbiem

a ti sad odvagni što ti je važno, vozne osobine, osječaj u vožnji ili plastike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju