Tehnički kutak > Injection
Karika kompresora
Zeljac:
ja bi ti reko da je do tpsa ako nemirno radi a ti ako das gas a on crkne i provjeri kablove i od deka tpsa da ti nije de sta spucalo meni je tak spucala jedna zica neznam kako ni zasto al pukla je xD
Lenko:
Danas sam promenio TPS, ali opet se gasi. Jadnom sam ga zaj#bo, pa sam dao gas na TPS direktno, onda lepo radi. Ali kad dam gas ne ručicu, odmah se gasi !
Zeljac:
neznam zasto ti ne radi isto ti bilo jel na rucicu il na tps probaj malo klimat ono dje dolazi sajla gasa da vidis jel se klima pa moguce da je do njega ili pogledaj kablove mozda te oni zajebavaju sta dolaze na tps
Iwo SR Tuono:
znači tps je ispravan
negdje imaš kontakt, skini plastike i sve dobro pregledaj
Lenko:
Sad sam se ponovo zezao. Skoro sve plastike skinute. ispomerao na sve strane, produvao i pročačkao kontakte na tps-u. Menjao ECU. Menjao lamelice. I opet ništa. Gledao kontakte na TPS-u sa obe strane - sve ok.
Sad kad ga palim, za razliku od ranije, pali na keca (zbog promenjene karike na kompresoru). Ako odma dodam gas, gasi se. Ako ga nekako pređem, pa dodam na neku foru gas, onda je ok, radi. Ali gas posle paljenja - ugasi se. Još mi preostaje da ispitam kontakte. Aj i to ću da probam !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju